opc_loader

Inventum VR1720W Vriezer/Koeler

  • Energieklasse E
  • Netto inhoud 238 liter
  • Geluidsniveau 41 dB
  • Ook bruikbaar als koelkast
  • Geschikt voor ruimtes tot -10°C
599,00
Kenmerken
Hoogte:
172cm
No Frost:
JA

De Inventum vrijstaande vriezer VR1720W heeft een netto inhoud van 238 liter. Het is een hoog model met 4-sterren, energieklasse E en No Frost. De temperatuur van de vriezer is in te stellen van -16 tot -24°C. Het invriesvermogen is 11,1 kg/24u. In de 5 transparante lades en 2 vakken met klep berg je al je etenswaren netjes op. Deze vriezer kun je ook gebruiken als koelkast met 6 draagplateaus en is in te stellen van 2 tot 8°C. Het apparaat is makkelijk te plaatsen en kun je ook in ruimtes gebruiken waar het niet kouder wordt dan -10°C, zoals een garage. De deur kun je links- of rechtsdraaiend maken. 

Invriesvermogen

Dit is de hoeveelheid voedsel in kilogrammen (kg) dat je in een periode van 24 uur kunt invriezen. Vries je meer in, dan deze hoeveelheid, dan stijgt de temperatuur in de vriezer te veel. Daardoor ontdooien de producten een beetje, die al in de vriezer zitten en dat gaat ten koste van de kwaliteit.

No Frost

Een vriezer met No Frost hoef je nooit te ontdooien. Door de constante luchtcirculatie wordt vocht snel afgevoerd en is er geen ijsvorming in de vriezer zelf of op je etenswaren. Je vriezer is daardoor snel en makkelijk schoon te houden. En je etenswaren zijn langer houdbaar.

Superkoelen en supervriezen

De superkoelen- en supervriezenfunctie gebruik je om grotere hoeveelheden voedsel snel op de juiste temperatuur te brengen. Zo voorkom je dat producten die al in het apparaat lagen warmer worden en daardoor kun je alle etenswaren langer bewaren.

Bewaartijd bij stroomuitval

Bij een vriezer en een koelkast met vriesgedeelte staat de bewaartijd bij stroomuitval vermeld. Staat daar bijvoorbeeld 8 uur. Dan blijven je ingevroren etenswaren 8 uur lang op de juiste temperatuur bewaard als de stroom uitvalt en je de deur of deksel van het apparaat gesloten houdt.

Energielabel

Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken.

Inventum VR1720W Vriezer/Koeler heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Inventum VR1720W Vriezer/Koeler


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items