opc_loader

Menu

Over ons

In onze Online-Winkel bieden wij u een top assortiment met voornamelijk kleine apparaten, geen onzinnige dingen maar juist dat wat u echt nodig heeft, het voldoet aan hoge eisen met een zo laag mogelijke prijs, wij onderscheiden ons o.a. graag met onze service. Voor al onze grote apparaten als wasmachine's, tv's, koelkasten bent u van harte welkom in onze winkel en ook daar bent u verzekerd van een snelle service!

Ruim 40 jaar zijn wij als familiebedrijf thuis in huishoudelijke apparaten, waar we voorheen voornamelijk in de wereldwijde export actief waren zijn we sind 17 jaar ook zeer sterk ontwikkeld met onze winkel te Klazienaveen, waar ouderwets goede service en hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs een zeer sterke rol speelt. Wij zijn geschikt voor elke portemonee, wij zullen altijd zorgen dat u waar voor uw geld krijgt en hopen dat u daardoor graag bij ons terug komt, ons klantenbestand is de laatste jaren dan ook explosief gegroeid. wij voorzien dagelijks mensen uit geheel Drenthe van nieuwe apparaten, delen van Overijssel en Groningen zijn ook geen uitzondering en daar zijn we trots op!

anno 2020 epareren we deels ook nog altijd zelf en leveren we naast de consument ook nog altijd aan succesvolle bedrijven.

Sinds 2017 zijn wij u als consument nog beter van dienst, we hebben onze kennis van producten, de nieuwse ontwikkelingen en de wensen van de regionale bewoner gecombineerd met een online-winkel! een aantal unieke factoren zijn o.a. dat we niet door een landelijk kantoor aangestuurd worden en u dus niets hoeven op te dringen, het assortiment sluit zoveel mogelijk aan op de wensen van onze klant. we beschikken ook over een eigen bezorgdienst en halen een eventueel niet deugelijk product binnen 14 dagen kostenloos bij u op om te ruilen wanneer u in de gemeenten, Emmen, Coevorden of Borger-Odoorn woont, ook als u elders in Nederland woonachtig bent zijn we graag uw voordelig en vertrouwde adres.

Deze Online Winkel, KEMCO Voordeel & Kwaliteit is dus een nieuw onderdeel welke los staat van de winkel te Klazienaveen, voor service bent u ook gewoon welkom in de winkel al zal de levering plaats vinden vanuit een andere locatie.

Service en Kwaliteit voor de beste prijs!

www.kemcovoordeelonline.nl

Langestraat 130

7891 GH Klazienaveen

Nederland

0591 242566

IBAN

NL50 RABO 015 37 66 271

BIC

RABONL2U

KvK

01172214

Btw

NL821844660B01

Contact