opc_loader

Menu

Inventum VR1420B

  • Energieklasse E
  • Netto inhoud 160 liter
  • Geluidsniveau 42 dB
  • Geschikt voor ruimtes tot -10°C
  • Draairichting deur omkeerbaar
469,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Hoogte
142cm
No Frost
NEE

Productinformatie

De Inventum vrijstaande vriezer VR1420B heeft een netto inhoud van 160 liter. Het is een hoge vriezer met energieklasse E. Deze 4 sterren vriezer heeft een invriesvermogen van 7,2 kg/24u. In de 3 transparante lades en 2 vriesvakken met kleppen berg je al je etenswaren netjes op. De vriezer is makkelijk te plaatsen en kun je ook in ruimtes gebruiken waar het niet kouder wordt dan -10°C, zoals een garage. De deur kan zowel links als rechts bevestigd worden. 

Invriesvermogen

Dit is de hoeveelheid voedsel in kilogrammen (kg) dat je in een periode van 24 uur kunt invriezen. Vries je meer in, dan deze hoeveelheid, dan stijgt de temperatuur in de vriezer te veel. Daardoor ontdooien de producten een beetje, die al in de vriezer zitten en dat gaat ten koste van de kwaliteit.

Bewaartijd bij stroomuitval

Bij een vriezer en een koelkast met vriesgedeelte staat de bewaartijd bij stroomuitval vermeld. Staat daar bijvoorbeeld 8 uur. Dan blijven je ingevroren etenswaren 8 uur lang op de juiste temperatuur bewaard als de stroom uitvalt en je de deur of deksel van het apparaat gesloten houdt.

Energielabel

Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken.

Inventum VR1420B heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Inventum VR1420B
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Inventum VR1420B

Laatst bekeken items