opc_loader

Menu

Beko RFSA240M33XBN Vrieskast

599,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Hoogte
151cm

Deze RVS diepvrieskast van Beko is een eigentijdse strak vormgegeven vriezer met controlelampjes in de deur. De diepvrieskast is voorzien van een praktische indeling en een zuinig energie A+ label. De RFSA 240M33XBN heeft een netto inhoud van 215 liter

De Diepvrieskasten van Beko met de laatste koeltechnieken zorgen voor een vermindering van het energieverbruik. Door hun goede isolatie is er bijvoorbeeld minder stroom nodig om de levensmiddelen op temperatuur te houden. Deze Beko RFSA240M33XBN heeft een energielabel A+ gekregen. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

Ruime en stille diepvrieskast
Voldoende ruimte voor de al uw boodschappen. Voor de meesten van ons is tijd heel kostbaar. Elke dag boodschappen doen moet niet nodig zijn om een goede voorraad te hebben. Daarom kunt u in een Beko diepvrieskast de levensmiddelen veilig, hygiënisch en efficiënt bewaren. Dit geldt natuurlijk ook voor uw verse producten die hun smaak en voedingswaarde moeten behouden door de snelle invriescapaciteit. Beko vriezers zijn flexibel en veelzijdig. Het geluidsniveau bij koelkasten wordt uitgedrukt in decibel (db). De RFSA240M33XBN heeft een geluidsniveau van 42 dB. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de diepvrieskast is.

De Beko RFSA 240M33XBN heeft een vriesruimte met een netto inhoud van 215 liter. Deze vriesruimte is verdeeld over zes transparante kunststof laden, waarvan 1 Bigbox en een lade voor ijsblokjes. Deze 4-sterren diepvrieskast heeft een ruime invriescapaciteit van 14 kg per 24 uur en een autonomie tijd van 16 uur als er zich onverwacht een storing mocht voordoen. Een mechanisch controlesysteem houdt het klimaat in deze diepvrieskast optimaal.

Beko RFSA240M33XBN Vrieskast heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Beko RFSA240M33XBN Vrieskast
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Beko RFSA240M33XBN Vrieskast

Laatst bekeken items