opc_loader

Menu

Inventum KK1420B

  • Energieklasse E
  • Netto inhoud 230 liter
  • Geluidsniveau 40 dB
  • 55 cm breed
  • Draairichting deur omkeerbaar
419,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Soort koelkast
Koelkast Zonder Vriesvak
Energielabel
E
Hoogte
142cm
Breedte
55cm

Productinformatie

De Inventum vrijstaande koeler KK1420B heeft een netto inhoud van 230 liter. Het is een koeler met energieklasse E. De koeler heeft 5 draagplateaus en onderin 1 transparante groentelade. Met 3 deurvakken, 1 flessenvak en 1 eierrekje berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je ze goed kunt schoonmaken. De deur kan zowel links als rechts bevestigd worden.

Led-verlichting

Het apparaat wordt verlicht met een led-lamp. Dat heeft een aantal voordelen. Een led-lamp heeft een langere levensduur dan een gewone lamp. Je hoeft het lampje dus niet vaak te vervangen. Led-verlichting verbruikt ook weinig energie. Als het lampje aan is wordt het nauwelijks warm. Daardoor blijft het apparaat ook koeler en het energieverbruik lager.

Energielabel

Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken.

Klimaatklasse

Kies een koelkast of vriezer met de klimaatklasse die past bij de plek waar je het apparaat neer wilt zetten. Voor de meeste moet de ruimte minimaal 16°C zijn. Deze apparaten hebben klimaatklasse N, ST of T. Apparaten met klimaatklasse SN kunnen iets beter tegen kou en kunnen in een ruimte staan die minimaal 10°C is. De KK1420B heeft klimaatklasse N/ST. Dat betekent dat je deze koeler in een ruimte kunt zetten die minstens 16°C en maximaal 38°C is.

Inventum KK1420B heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Inventum KK1420B
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Inventum KK1420B

Laatst bekeken items