opc_loader

Menu

Beko B1RCNA364G Koel-vries

Energy Efficiency Class E

Breedte 59.5

Koelsysteem No-frost

Kleur Manhattan Grijs

599,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Soort koelkast
KOEL-VRIES COMBINATIE
Energielabel
E
Hoogte
186cm
Breedte
59.5cm
NoFrost in het vriesgedeelte
JA
  • FastFreeze: Boodschappen worden snel ingevroren op -24 graden Celsius, waardoor ingevroren producten hun smaak beter behouden.
  • LED-verlichting: Energiezuinige en niet-verblindende verlichting helpt je alles gemakkelijk te vinden en gaat jarenlang mee.
  • HarvestFresh: Bootst de natuurlijke dag-nacht cyclus van de zon na, waardoor de vitaminen in fruit en groenten beter worden behouden.

Productbeschrijving

De Beko B1RCNA364G koel-vriescombinatie komt in de kleur grijs en beschikt over een netto-capaciteit van 316 liter. Het koelgedeelte is 210 liter en het vriesgedeelte 106 liter. Dit model heeft een hoogte van 186,5 cm, een breedte van 59,5 cm en een diepte van 66,3 cm. Dankzij de No Frost functie hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien. De B1RCNA364G heeft ook een vakantiemodus. Hierdoor bespaar je energie en kan je zorgeloos op vakantie. Verder heeft dit model een geluidsniveau van 37 dB en beschikt over energieklasse E.

FastFreeze

Dankzij de FastFreeze functie vries je boodschappen extra snel in op -24 graden Celsius, waardoor ingevroren producten hun smaak beter behouden. De functie schakelt automatisch uit na het invriezen.

LED-verlichting

De LED-verlichting in de koelkast zorgt voor voldoende en niet-verblindend licht, waardoor je gemakkelijk alles kunt vinden. Deze energiezuinige verlichting gaat bovendien jarenlang mee.

HarvestFresh

Deze functie is gebaseerd op de natuurlijke dag-nacht cyclus van de zon. Zo wordt het zonlicht in de koelkast nagebootst, waardoor de vitaminen in fruit en groenten beter worden behouden

CoolRoom®

VLEES, VIS EN ZUIVEL LANGER VERS

Vlees, vis en zuivel hebben een lagere temperatuur nodig om vers te blijven. In het CoolRoom®-compartiment bewaar je deze producten net boven het vriespunt en bij een optimale vochtigheidsgraad. Zo blijven levensmiddelen twee keer zo lang vers en smaakvol.

Omkeerbare deur

Omkeerbare deur

DEURRICHTING AANPASSEN AAN DE KEUKENINDELING

Aan welke kant de deur van de koelkast moet opengaan, is afhankelijk van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst, dus bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas

UITERST DUURZAME GLAZEN PLATEN

Maak je dankzij het veiligheidsglas geen zorgen als je een enorm grote en zware pot in de koelkast wilt zetten. De platen van gehard veiligheidsglas kunnen een gewicht tot 25 kg dragen. Ze zijn beter bestand tegen krassen en scheuren dan onbehandeld glas, zodat je er probleemloos zware dingen op kunt zetten.

Vakantiestand

Vakantiestand

EXTRA ENERGIEBESPARING

Breng je koelkast in vakantiesfeer als je op reis gaat. In de vakantiestand bespaar je energie door het koelgedeelte uit te schakelen, maar de vriezer te laten draaien. Diepgevroren levensmiddelen blijven bewaard, terwijl je energierekening lager wordt.

Beko B1RCNA364G Koel-vries heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Beko B1RCNA364G Koel-vries
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Beko B1RCNA364G Koel-vries

Laatst bekeken items