opc_loader

Menu

Miele Compact C1 EcoLine - Stofzuiger - Rood

239,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Actieradius
8,5 meter
Soort stofzuiger
Stofzuiger met zak

Miele Compact C1 SCAP3 Ecoline - In de kleur mangorood

Deze stofzuiger vervangt het oude model 'Miele Compact C1 Ecoline'. Vanaf september 2017 hebben stofzuigers namelijk een maximaal motorvermogen van 900 watt. Dit is een wettelijke richtlijn. De nieuwe lichting stofzuigers, met een lager vermogen zijn daarentegen niet minder krachtig. Door de nieuwste technieken zoals een efficiënter mondstuk, een gesloten luchtruim en het nieuwe type compressiemotor, worden de zuigprestaties absoluut niet minder.

Ontdek de nieuwe lichting stofzuigers van Miele die onder ander zeer comfortabel en energiezuinig zijn. Miele heeft ervoor gezorgd dat u vrijwel niet meer hoeft te bukken bij het bedienen van de stofzuiger. Het snoer rolt u bijvoorbeeld op door een simpele druk op te knop met u voet. Wilt u enkel en alleen het snoer verkorten? Dan drukt u op de toets en houdt deze in totdat de gewenste lengte is bereikt. Ook kunt u het vermogen instellen met uw voet. Dankzij de plus/min bediening bepaalt u geheel zelf het vermogen van het apparaat. De zuiger wordt automatisch uitgeschakeld op het moment dat u het apparaat in de parkeerstand zet. Wederom, zonder dat u hoeft te bukken.

U heeft nooit meer last van het welbekende probleem dat de zuigmond of handgreep loslaat van de zuigbuis. Middels het ongelooflijk veilige systeem klikken de onderdelen in elkaar vast. Met één druk op de knop klikt u de onderdelen weer van elkaar los.

De hoogwaardige toebehoren zijn stofvrij opgeborgen onder de klep of bevestigd aan de VarioClip. Standaard worden drie toebehoren meegeleverd:

  • • Meubelzuigmond
  • • Kierenzuiger
  • • Reliëfborstel met zacht natuurhaar


Comfortabel stofzuigen op elke hoogte. De telescopische zuigbuis kan gemakkelijk tot elke lengte worden ingesteld en vastgezet. De grotere diameter vergroot het volume van de luchtstroom en ondersteunt zo de uitstekende reinigingsresultaten.

Kent u dat? Wanneer u een apparaat of bepaalde voorwerpen vast pakt, dat u een kleine stroomstoot voelt? Dit zult u bij deze Miele stofzuiger nooit meemaken. Er is namelijk een dunne metaaldraad in de handgreep geïntegreerd die fungeert als kleine bliksemafleider. De stofzuiger is ook voorzien van een meubelstootrand van kunststof. Deze rand beschermt de meubels en het apparaat als deze per ongeluk tegen elkaar stoten.

De thermische beveiliging in deze Miele C3 stofzuiger beveiligd het apparaat tegen oververhitting. Wanneer de luchtgeleiding verstopt raakt door bijvoorbeeld een voorwerp dat vast is komen te zitten in het luchtkanaal van de stofzuiger, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld om oververhitting te voorkomen. Pas wanneer de blokkade is opgeheven en de stofzuiger is afgekoeld wordt de thermische beveiliging weer uitgeschakeld.

Het air-clean-filter-systeem bestaat uit wel 12 lagen en biedt u optimale hygiëne. Meer dan 99,9% van de stofdeeltjes wordt gefilterd. Daardoor komt alleen schone lucht weer terug in de ruimte.

Kwaliteit heeft bij Miele de hoogste prioriteit. Van idee tot eindproduct. Miele-stofzuigers worden uitsluitend in eigen fabrieken ontwikkeld en gefabriceerd. Aan het einde van het productieproces wordt de werking van elke stofzuiger nog een keer uitgebreid getest. Pas als de apparaten deze test hebben doorstaan, verdienen ze de Miele.

Miele Compact C1 EcoLine - Stofzuiger - Rood heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Miele Compact C1 EcoLine - Stofzuiger - Rood
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Miele Compact C1 EcoLine - Stofzuiger - Rood