opc_loader

AEG 6000 CLEAN (AL61C2OG) Groen

Artikelnr: 372595476
  • Actieradius:10 meter
  • XL wielen
  • cycloon technologie
180,00
Artikelnummers
EAN:
7332543774821

De AEG 6000 CLEAN AL61C2OG stofzuiger zonder stofzak beschikt over krachtige cycloontechnologie waardoor de stofzuiger ook met een gevuld stofreservoir geen zuigkracht verliest. Daarnaast zorgt het 6-staps filter voor een schone uitblaaslucht. Stofzuigen gaat makkelijk dankzij de grote actieradius van 10 meter en XL-wielen voor een optimale wendbaarheid. Na het stofzuigen is het stofreservoir eenvoudig te legen.

Voordelen van de AEG 6000 CLEAN AL61C2OG

  • Cycloontechnologie: behoudt zijn zuigkracht, ook wanneer het stofreservoir zich vult
  • 6-staps luchtfiltering voor een schone uitblaaslucht
  • 10 meter actieradius
  • XL-wielen voor een optimale wendbaarheid
  • Het stofreservoir is eenvoudig te legen, zonder stof te knoeien


 

AEG stofzuiger zonder stofzak

De ergonomisch vormgegeven AEG CLEAN 6000 stofzuiger zonder zak, met geavanceerde cycloontechnologie, combineert topprestaties met uiterst precies leegmaken van de stofcontainer. Nette verwijdering van het stof voor een schonere woning.

Leegmaken in slechts 2 stappen. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en gecontroleerd leegmaakproces in 2 stappen garandeert een hygiënische en nette verwijdering van het stof uit de container.

Compromisloze en langere schoonmaakprestaties. De cycloontechnologie garandeert compromisloze prestaties en een grondig schoonmaakresultaat, ook wanneer het stofreservoir zich vult.

Luchtfiltering in 6 stappen. Het filtersysteem in zes stappen neemt tot 99,99% van de microstofdeeltjes groter dan 1 micrometer op voor schonere uitstootlucht.

Compact design om makkelijk weg te bergen Dankzij het compacte design van de AEG 6000 stofzuiger zonder zak, kan je hem makkelijk verticaal of horizontaal wegbergen. De beperkte grootte en het compacte formaat maken het makkelijk om de stofzuiger uit te halen en weg te bergen, hij is 28 x 42 x 30cm en weegt slechts 5.4kg.

XL-wielen voor een optimale wendbaarheid De CLEAN 6000 zonder zak heeft XL-wielen met rubbercoating die overal rollen, voor meer wendbaarheid, een perfecte bescherming van alle oppervlakken en een soepele reinigingservaring. Het wielontwerp zorgt voor betere manoeuvreerbaarheid en bescherming als je over je oppervlakken beweegt.

AEG 6000 CLEAN (AL61C2OG) Groen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
AEG 6000 CLEAN (AL61C2OG) Groen


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items