opc_loader

Menu

Royalty Line RL-ES1015M: 15-Delige kookgerei met marmercoating

119,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info

Royalty Line RL-ES1015M: 15-Delige kookgerei met marmercoating

Double Grill Pan is de perfecte oplossing om gezond en olievrij te gaan koken zonder uw favoriete gerechten op te geven. Het is een veelzijdige grillpan waarmee u groenten, rundvlees, kip, vis enz. kunt bereiden. Deze grillpan is speciaal ontworpen om warmte te verdelen en ook om warmte vast te houden. De grillpan verspreidt de warmte gelijkmatig over de hele pan, zodat uw vlees goed gaar wordt, precies zoals u dat wilt.

De warmtebehoudfunctie zorgt ervoor dat de warmte niet ontsnapt en dat de juiste hoeveelheid nodig is om uw perfect gegrilde maaltijd te bereiden. De grillpan heeft ook een dubbellaagse keramische binnenlaag waardoor de pan niet aanbakt en dus dat vervelende probleem voorkomt waarbij uw vlees aan de pan blijft plakken. De antiaanbakfunctie betekent dat er geen olie of boter nodig is om te grillen, waardoor u een gezondere maaltijd krijgt. De magneetsluiting zorgt er ook voor dat de warmte in de pan blijft tijdens het vergrendelen, wat resulteert in een snellere maaltijd en ook het behoud van de oorspronkelijke smaak van uw eten.

Duurzaamheid, weerstand & anti-aanbaklaag
Door het bakproces is de buitenste deksel harder dan ooit en gaat hij langer mee dan gewone coatings.

Ovenklare handgrepen
Vanwege de naakte handgrepen genieten deze braadpannen de voorkeur van professionele koks in de gourmetindustrie. Zonder de braadpan te veranderen, bereidt u uw voedsel op het vuur en gooit u het vervolgens in de oven. Er worden 4 stuks afneembare siliconen handgrepen meegeleverd om de braadpannen bij grote hitte vast te houden.

Gebruiksherinneringen:

 • Gebruik geen extreem hoge hitte op uw kookgerei. Vermijd het gebruik van een harde spons en scherp metalen keukengerei zoals vorken en messen op de binnenlaag.
 • Laat geen leeg kookgerei achter op een hete brander of in een verwarmde oven nadat u klaar bent met koken. Plaats handgrepen niet in de buurt van directe hitte.
 • Bewaar geen hete olie zonder toezicht op het kookgerei.
 • Bewaar geen voedsel in de pan na het koken, maar gebruik een andere bak.


De set bestaat uit:

 • Gecoate koekenpan ø 24 x 6,5 cm / 1,8L met afneembare handgreep
 • Koekenpan ø 28 x 6.5 cm / 3,5L met afneembare handgreep
 • Braadpan ø 28 x 14 cm / 6,5L Glazen deksel
 • Braadpan ø 24 x 14 cm / 4,1L Glazen Deksel
 • Kookpan ø 20 x 10 cm / 2,4L Glazen Deksel
 • Kookpan met afneembare handgreep ø 16 x 8 cm / 1,3L Glazen Deksel
 • 4x afneembare siliconen handgrepen
Royalty Line RL-ES1015M: 15-Delige kookgerei met marmercoating heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Royalty Line RL-ES1015M: 15-Delige kookgerei met marmercoating
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Royalty Line RL-ES1015M: 15-Delige kookgerei met marmercoating