opc_loader

Menu

Panasonic TX-55MX700E 4K LED Google TV

4K LED Google TV

799,00 699,00
U bespaart: 13%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Aantal inch
55 INCH (140CM)
Smart TV
Ja

Ready, start: GAME

Van tv kijken overschakelen op gamen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Druk op de afstandsbediening de Game Mode-knop en je kan meteen gamen. Dit is mogelijk door de Variable Refresh Rate (VRR) en ‘Auto Low Latency Mode’ (ALLM). Ben jij een gamer? Dan is dit de ideale televisie om toegang tot TWITCH te verkrijgen.

Bioscoopervaring dankzij Dolby Vision®

Door de filmmaker-modus: Dolby Vision® krijgt het beeld scherpere contrasten, diepere details en ultralevendig. Hierdoor heb je een bioscoopervaring vanuit je eigen woonkamer gecreëerd!

Jouw ideale scherm met één knop

Casten is met de Panasonic TX-55MX700E 4K LED Google TV mogelijk vanaf elke scherm. Zo kan je het bekijken vanaf je telefoon, tablet of laptop.

Televisie met afstandsbediening en/of stem bedienen

Dankzij de Google Assistentieknop kan je met gemak jouw televisie bedienen met je stem. Vragen zoals het zoeken van muziek tot het afspreken van films: alles is mogelijk met de Panasonic TX-55MX700E  4K LED Google TV.

Panasonic TX-55MX700E LED 4K Ultra HD Google TV - 55

Main Image

Panasonic 4K LED Google TV™ Entertainment naar wens. Met een beetje hulp van Google

Onze nieuwe Panasonic MX700 Series 4K LED Google TV brengt films, series en meer samen vanaf apps en abonnementen en organiseert ze handig. Ontdek wat je nog meer kunt kijken met aanbevelingen gebaseerd op wat je al hebt gekeken en jouw interesses. De nieuwe MX700 Series biedt een gepersonaliseerde kijkervaring die nu nog handiger en fijner is dan ooit.

* Een abonnement op diensten kan nodig zijn.

TX-55MX700E_spec

  • hey google
  • chromecast_black
  • dolby
  • game mode
  • FILMMAKER MODE

Google TV - Entertainment naar wens. Met een beetje hulp van Google.

Chromecast built-in - Stream vanaf uw apparaat.

Google Assistant - Bedien uw tv met uw stem

Dolby Vision/HDR10/HLG en Filmmaker Mode - Voor de beste beeldprestaties

Dolby Atmos - Voor meeslepend geluid

H: 769mm, W: 1233mm, D: 221mm, Weight: 17kg. Google TV is de naam van de software-ervaring van dit apparaat en een handelsmerk van Google LLC. Google, YouTube, Chromecast built-in en YouTube Music zijn handelsmerken van Google LLC. Google Assistant is nie

Frameloos ontwerp - Een elegante blikvanger voor elke woonkamer

Kijk naar wat je het liefst ziet.<br>Bedien met jouw stem.

Kijk naar wat je het liefst ziet.
Bedien met jouw stem.

Jouw tv werkt handiger dan ooit. Gebruik jouw stem voor het zoeken naar films, streamen van apps, afspelen van muziek en het bedienen van de tv. Vraag Google naar een specifieke titel, het zoeken op genre of krijgen van gepersonaliseerde aanbevelingen. Krijg zelfs antwoorden zoals sportuitslagen, bedien slimme apparatuur en meer. Druk op de Google Assistant-knop op de afstandsbediening om aan de slag te gaan.*

*Google Assistant afhankelijk van land en taal.

Van klein scherm naar groot scherm

Van klein scherm naar groot scherm

Ga in een oogwenk van je telefoon, tablet of laptop naar je TV. Met Chromecast built-in™, kan je al je favoriete films, programma’s, apps, games en meer rechtstreeks naar je TV casten.

*Casten alleen geoptimaliseerd voor bepaalde services.

State of the art beeld- en geluidskwaliteit

State of the art beeld- en geluidskwaliteit

Met ultralevendige kleuren, scherpere contrasten en diepere details biedt Dolby Vision® betoverende beeldkwaliteit. Filmmaker-modus stelt het kleurenpalet, contract, beeldverhouding en framesnelheid in zoals de regisseur het heeft bedoeld. Geweldig beeld is één ding, maar met geweldig geluid wordt het nog veel beter. Onze geluidsverwerking, met meeslepende Dolby Atmos®-technologie, neemt je mee in de sfeer.

Klaar om te gamen

Klaar om te gamen

Wil je van tv kijken overschakelen op gamen? Geen probleem, selecteer eenvoudig Game Mode met de afstandsbediening van de tv om invoervertraging te verminderen, zodat de actie op het scherm direct reageert op je opdrachten, dankzij de „Auto Low Latency Mode“ (ALLM) en Variable Refresh Rate (VRR) via HDMI 2.1. Als gamer zal je ook onze mediaspeler en toegang tot TWITCH kunnen waarderen.

Handige connectiviteit met Bluetooth®

Handige connectiviteit met Bluetooth®

De MX700 is uitgerust met Bluetooth®, waardoor je de TV draadloos kunt koppelen met elke audio-apparaat waarop Bluetooth is ingeschakeld, zoals soundbars, hoofdelefoons of luidsprekers en de audio-ervaring dus nog verder kunt verbeteren.

Prachtig frameloos ontwerp

Prachtig frameloos ontwerp

Deze tv combineert niet alleen slimheid met hoge beeld- en geluidskwaliteit, maar is ook een genot voor het oog dankzij het prachtige, onopvallende, frameloze ontwerp: Het perfecte item voor elke woonkamer.

Panasonic TX-55MX700E 4K LED Google TV heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Panasonic TX-55MX700E 4K LED Google TV
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Panasonic TX-55MX700E 4K LED Google TV

Laatst bekeken items