opc_loader

Menu

LG OLED48C35LA EVO C3

 • Geavanceerd beeld en functionaliteit met de α9 AI Processor 4K Gen6.
 • Ongelooflijk gedefinieerde beelden met oneindig contrast
 • Ultraslank ontwerp voor minimalistische interieurs
 • Slimme functionaliteit, waaronder ThinQ AI, WebOS en Hands-Free Voice Recognition
 • Meeslepend entertainment met Dolby Atmos & Vision, VRR, G-sync en Freesync.
1.299,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Aantal inch
48 INCH (122cm)
Smart TV
Ja

Om de garantie te claimen moet je je nieuwe OLED TV registreren voor 30 juni 2023 via https://www.lg.com/nl/ondersteuning/register-product-gate.

Een video laat zien hoe het embleem van het 10 jaar ‘s Werelds Nr.1 OLED TV geleidelijk verschijnt tegen een zwarte achtergrond met paars, roze en oranje vuurwerk.

10 Jaar LG OLED.
Een decennium aan de top.

MEER INFORMATIE

*Bron: Omdia. Aantal leveringen, 2013-2022. Resultaten zijn geen goedkeuring van LG Electronics. Elk vertrouwen in deze resultaten is op eigen risico van de derde partij. Kijk op https://www.omdia.com/ voor meer details.

LG OLED evo. De pionier van een definitief decennium.

Wat maakt LG OLED evo 's werelds nummer 1 OLED-merk? Iconische primeurs met verleidelijke vormfactoren die je verbeelding uitdagen. Een helderder, brutaler beeld2,3,4, zo levensecht dat je het gevoel hebt in de film te zitten. Spectaculair geluid5 dat het realisme versterkt van alles wat je bekijkt. En geavanceerde technologie1 die zich voortdurend ontwikkelt en verfijnt hoe je tv ervaart.

Een afbeelding met de belangrijkste kenmerken van de LG OLED evo C3 tegen een zwarte achtergrond met roze en paars vuurwerk. De roze reflectie van het vuurwerk op de grond toont de woorden

*Schermbeelden gesimuleerd.
**De helderheid verschilt per serie en grootte.
***Soundbar kan apart worden aangeschaft.

Een harmonie van spectaculaire beelden en geluiden met een 10-jarige erfenis

Een video opent met de woorden LG OLED evo tegen een zwarte achtergrond. De woorden vergroten en vullen zich met kleur. Dan gaat de scène over naar LG OLED C3, met een kleurrijk abstract kunstwerk met een Soundbar tegen een witte achtergrond. De witte achtergrond wordt een muur in een kamer waaraan de tv is bevestigd.

*Schermbeelden gesimuleerd.
**De soundbar kan apart worden aangeschaft.

α9 AI-processor 4K Gen6

Een decennium van evolutie in de kern

Betreed de wereld van het α-realisme¹, verfijnd in 10 jaar innovatie. Een poort naar een nieuw universum en het gevoel dat je er echt bent. Wees de hoofdpersoon omringd door de uitzonderlijke beeld- en geluidsverfijningen van de α9 AI Processor 4K Gen6.

Een video van de α9 AI Processor 4K Gen6 tegen een printplaat. De printplaat licht op, en uit de chip komen blauwe lichten die de kracht ervan voorstellen.

background image

*Schermbeelden gesimuleerd.
**De soundbar kan apart worden aangeschaft.

Hoor geluiden en beelden samenkomen als één

Tv en soundbar in harmonie

Gebruik je LG OLED TV met een LG Soundbar, en ze werken samen als één luidspreker om driedimensionaal concertzaalgeluid te creëren.

Een beeld van een LG OLED TV met Soundbar. Een video van een jongen die gitaar speelt speelt op het scherm met daaroverheen de instellingen van de soundbar.

*Soundbar-modus kan verschillen per tv-model.
**De bediening van de soundbar-modus kan verschillen per soundbarmodel.
***Soundbar kan apart worden aangeschaft.

Ultra Slim Design

Grensverleggende afmetingen

Slank in vrijwel alle opzichten. LG OLED evo C3 gaat op in de achtergrond met bijna onzichtbare bezels6 voor een scherm zonder grenzen. Kijk hoe zijn slanke afmetingen, verfijnd in 10 jaar ontwerpiteraties, harmoniëren met je ruimte.

Een afbeelding van de LG OLED C3 met een soundbar aan de muur in een artistieke kamer. Een zijaanzicht van de dunne afmetingen van de LG OLED C3 voor een raam met uitzicht op een stadsgezicht. De onderste hoek van LG OLED C3 en soundbar.

*Schermbeelden gesimuleerd.
**De soundbar kan apart worden aangeschaft.

SELF-LIT OLED

Geen achtergrondverlichting nodig

Pixels bereiken hun helderste, meest briljante potentieel wanneer ze op zichzelf staan en schitteren zonder de doffe gloed van een achtergrondverlichting.

Een video van de lagen van een tv met een foto van een nachtelijk sterrenlandschap op het hoofdscherm van de OLED. De achtergrondverlichting verdwijnt, en de polarisator, het kleurenfilter en de OLED komen samen om een beeld te produceren dat zo helder is dat het onder de tv reflecteert als op water.

background image

*Schermbeelden gesimuleerd.
**LG OLED Panel is gecertificeerd door Intertek voor 100% Kleurgetrouwheid gemeten naar CIE DE2000 met 125 kleurpatronen.
***Display Color Gamut Volume (CGV) is gelijk aan of overtreft de CGV van de DCI-P3 kleurruimte zoals onafhankelijk gecontroleerd door Intertek.

Groot formaatbereik

Elk gewenst formaat

Van de 42" voor solofilmmarathons tot de publiekstrekkende 83" voor de spannendste sportwedstrijden, het grote LG OLED C3 formaatbereik biedt voor elk wat wils.

Een afbeelding die de verschillende formaten van de LG OLED C3 vergelijkt, met 42

webOS 23 new Home

Afgestemd op jouw voorkeur

Van je favoriete inhoud tot je favoriete manier van kijken, webOS 23 new Home is de hub die om jou draait.

Een fragment uit een sci-fi film verandert in een afbeelding op het scherm van de webOS 23 new Home UX. Na naar beneden scrollen toont het startscherm gepersonaliseerde aanbevelingen en trending content.

*Schermbeelden gesimuleerd.

 • Mijn profiel

  Ontvang filmaanbevelingen op maat, een overzicht van de volgende wedstrijden van je team en je eigen meldingen, allemaal vanaf één plek die aan jou is gewijd.

  Een video die het startscherm van WebOS toont. Een cursor klikt op het initiaal in de rechterbovenhoek en schakelt over naar een ander profiel.

 • Quick Card

  Maak speciale kaarten voor je favoriete apps en diensten. Rangschik ze zoals je wilt, wissel ze af en spring snel naar je inhoud.

  Een video die het startscherm van WebOS toont. De cursor klikt op de Game Quick Card en vervolgens op de Sports Quick Card, die beide leiden naar schermen met gerelateerde content.

 • AI Picture Wizard

  Kies je favoriete afbeeldingen, en AI Picture Wizard analyseert 85M gevallen uit 27 categorieën om je ideale scherpte, contrast en chroma in te stellen.

  Een video toont een galerij met afbeeldingen van een stripdraak met verschillend contrast, helderheid, kleur, enz. Twee afbeeldingen worden geselecteerd en vervolgens samengevoegd tot een persoonlijk profiel voor de beeldinstellingen.

 • AI Concierge

  Krijg aanbevelingen voor nieuwe dingen om naar te kijken op basis van je gesproken zoekgeschiedenis.

Betoverende cinema

Scènes komen tot leven met het ultra-levendige beeld van Dolby Vision en het meeslepende, ruimtelijke geluid van Dolby Atmos.

Een beeld van een LG OLED TV in een kamer die een actiefilm afspeelt. Geluidsgolven creëren een koepel tussen de bank en de TV, wat meeslepende ruimtelijke audio weergeeft.

*Inhoud en beschikbaarheid van apps kan per land of regio verschillen.
**Afzonderlijke abonnementen vereist voor OTT-diensten.

Ultiem gamen

Beleef epische spelavonturen

Voel je elke keer dat je speelt een winnaar. Een razendsnelle reactietijd van 0,1 ms, NVIDIA G-Sync-compatibiliteit, AMD FreeSync Premium en VRR-ondersteuning zorgen samen voor een helder, vloeiend beeld dat niet geëvenaard kan worden, terwijl de op gamers gerichte UX en eenvoudige gamestreaming je direct laten instappen en verder spelen.

Een beeld van drie mannen die een racespel spelen op een LG OLED TV in een modern stadsappartement.

*Responstijd getest en gecertificeerd door Intertek.
**VRR is een gecertificeerde specificatie van HDMI 2.1.

Gamedashboard & Optimizer

Spelinstellingen in een oogopslag

Pas de ideale instellingen voor je spelgenre en speelomgeving toe met Game Optimizer. Duik in het tabblad Geluid en versterk de actie of het tabblad Spel om ervoor te zorgen dat alles er precies goed uitziet en aanvoelt. Pauzeren is niet nodig. Ga gewoon naar het menu vanuit Game Dashboard, dat over de actie zweeft terwijl je speelt.

Drie spelschermen worden getoond tegen een zwarte achtergrond met verloop. Het ene toont een autorace met het Game Dashboard boven de actie. Een ander toont een Sci-Fi spel met het Game Optimizer menu. En het laatste scherm toont het gametabblad van Game Optimizer boven een muziekspel.

Gamen in de cloud

Een wereld aan spellen om te spelen

Ga direct vanaf je TV naar GeForce NOW en ontdek een bibliotheek met een kolossaal aantal spellen om uit te kiezen.

Cyberpunk 2077 spelposter.

*GeForce NOW abonnement kan vereist zijn.

De sportsensatie

De enige match voor adembenemende wedstrijden

Sport staat in de schijnwerpers. Een gepersonaliseerd sportalarm houdt je op de hoogte van je favoriete team, met directe toegang tot wedstrijdschema's vanaf je beginscherm. Met een decennium aan innovatie brengt alleen LG OLED je stadionrealisme met een groot scherm en de scherpe definitie van de α9 AI Processor 4K Gen6 - ideaal om twee wedstrijden tegelijk te bekijken met Multi View.

BEELD (DISPLAY)

 • Schermtype
  4K OLED
  Schermresolutie
  4K Ultra HD (3840 x 2160)
 • Verversingssnelheid
  Standaard 100Hz
  Kleurengamma
  OLED Color

BEELD (VERWERKING)

 • Beeld processor
  α9 AI Processor 4K Gen6
  AI Beeld
  AI Beeld Pro
 • AI Upscaling
  AI Super Upscaling 4K
  AI Genre Selectie
  Ja (SDR/HDR)
 • AI Helderheidsregeling
  Ja
  HDR (High Dynamic Range)
  Dolby Vision / HDR10 / HLG
 • FILMMAKER MODE™
  Ja
  HFR (High Frame Rate)
  4K 120 fps (HDMI, RF, USB)
 • Dynamic Tone Mapping
  Ja (OLED Dynamic Tone Mapping Pro)
  Dimming Technologie
  Pixel Dimming
 • Motion
  OLED Motion
  Beeldmodus
  10 modi (Gepersonaliseerde Picture Wizard, Levendig, Standaard, Eco, Cinema, Sport, Game, Filmmaker, (ISF)Expert(Bright Room), (ISF)Expert(Dark Room))

GAMING

 • Ondersteund G-Sync (Nvidia)
  Ja
  Ondersteund FreeSync (AMD)
  Ja
 • HGIG Modus
  Ja
  Game Optimizer
  Ja (Game Dashboard)
 • ALLM (Auto Low Latency Mode)
  Ja
  VRR (Variable Refresh Rate)
  Ja

SMART TV

 • Besturingssysteem (OS)
  webOS 23
  ThinQ
  Ja
 • Intelligente spraakherkenning
  Ja
  Magic Remote afstandsbediening
  Meegeleverd
 • Werkt met Apple Airplay2
  Ja
  Smartphone Remote App
  Ja (LG ThinQ)
 • Handsfree spraakbediening
  Ja
  Kunstgallerij
  Ja
 • Volledige webbrowser
  Ja
  Sports Alert
  Ja
 • Multi View
  Ja
  Gezinsinstellingen
  Ja
 • Always Ready
  Ja
  Geschikt voor USB Camera
  Ja

AUDIO

 • Audio-vermogen
  40W
  Luidsprekersysteem
  2.2 Kanaal
 • Luidsprekerrichting
  Neerwaarts
  Dolby Atmos
  Ja
 • AI Geluid
  AI Sound Pro (Virtual 9.1.2 Up-mix)
  Clear Voice Pro
  Ja
 • AI Acoustic Tuning
  Ja
  LG Sound Sync
  Ja
 • Sound Mode Share
  Ja
  Gelijktijdige audio-uitvoer
  Ja
 • Bluetooth Surround Ready
  Ja (2-Way Playback)
  Audio-formaten
  AC4, AC3(Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, apt-X (Raadpleeg handleiding)

CONNECTIVITEIT

 • HDMI Ingang
  4x (supports 4K 120Hz, eARC, VRR, ALLM, QMS as specified in HDMI 2.1 (4 port))
  Simplink (HDMI CEC)
  Ja
 • HDMI Audio Return Channel
  eARC (HDMI 2)
  USB Ingang
  3x (v 2.0)
 • Wi-Fi
  Ja (Wi-Fi 5)
  Bluetooth Ondersteuning
  Ja (v 5.0)
 • Ethernet Ingang
  1x
  CI ingang
  1x
 • RF Ingang (Antenne/Kabel)
  2x
  SPDIF (Optische digitale audio-uitgang)
  1x

TOEGANKELIJKHEID

 • Hoog contrast
  Ja
  Grijswaarden
  Ja
 • Kleuren omkeren
  Ja

AFMETINGEN EN GEWICHTEN

 • TV-afmetingen zonder standaard (BxHxD mm)
  1 071x618x46,9
  TV-afmetingen met standaard (BxHxD mm)
  1 071x675x230
 • Afmetingen verpakking (BxHxD mm)
  1 373x735x162
  TV-standaard (BxD mm)
  470x230
 • TV-gewicht zonder standaard (kg)
  14,9
  TV-gewicht met standaard (kg)
  16,8
 • Gewicht verpakking (kg)
  20,5
  VESA-montage (BxH mm)
  300x200

STROOM

 • Voeding (Spanning, Hz)
  AC 100~240V 50-60Hz
  Stand-by stroomverbruik
  Onder 0,5W

ACCESSOIRES INBEGREPEN

 • Afstandsbediening
  Magic Remote met NFC
  Batterijen voor afstandsbediening
  Ja (AA 2x)
 • Stroomkabel
  Ja (bijgevoegd)
  IR Blaster-kabel
  Ja
LG OLED48C35LA EVO C3 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
LG OLED48C35LA EVO C3
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor LG OLED48C35LA EVO C3

Laatst bekeken items