opc_loader

Menu

Beko 8KG Warmtepompdroger DPY8506GXB1

Artikelnr: 114439
  • 8 kg
  • Warmtepompdroger
  • A+++
  • SENSOR DISPLAY
  • 24u uitstel BLDC motor

Mits op voorraad

779,00
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info

De Beko DPY8506GXB1 beschikt over handige technieken zoals EcoGentle, AquaWave en WoolMark, waarbij je nooit meer bang hoeft te zijn dat je wollen kleding krimpt. Omdat een warmtepompdroger op lage temperaturen droogt, blijft je kwetsbare kleding beter beschermd tegen krimpen. Bovendien is een warmtepompdroger zeer energiezuinig. Wanneer de droger helemaal vol zit, duurt het katoenprogramma gemiddeld 174 minuten. Vergeleken met een condensdroger is dat iets langer, maar door de lage temperatuur wel een stuk zuiniger en beter voor je kleding.

De vochtigheidssensor meet wanneer jouw wasgoed droog genoeg is. Het programma stopt dan automatisch, waardoor de droogbeurt nooit langer duurt dan nodig is. Op het digitale display zie je hoe lang de droger nog bezig is. Wanneer de droger klaar is geeft hij een geluidssignaal, zodat je precies weet wanneer je je was er uit kan halen.

ProSmart™-invertermotor

De Beko DPY8506GXB1 heeft een ProSmart™ motor. De naam zegt het al, deze motor gaat slim je was om maar ook met je energierekening. De motor heeft een borstelloze motorontwerp wat ervoor zorgt dat je niet alleen je was energiezuinig en duurzamer doet maar ook een stuk stiller. Zo kan je zuiniger nog steeds veel was draaien elke maand.

EcoGentle™

Wil je niet dat de kleuren vervagen in je kleding dankzij een droger? Dan is EcoGentle™-technologie van Beko de oplossing. De naamt zegt het al de Beko DH7533RXW gaat voorzichtiger met je kleding om. Met deze innovatieve droogtechnologie behoudt je kleding hun oorspronkelijke kleur. Het maakt niet uit hoevaak je ze in de droger stopt.Een standaard condensdroger werkt samen met een airconditioningsysteem, waardoor kleding behoedzamer wordt gedroogd en de droger energiezuiniger is.
 

AquaWave®

Het drogen van je kleding kan je kleding beschadigen. Gelukkig is dit niet het geval bij de Beko DH7533RXW. Deze beschikt namelijk over de AquaWave®--technologie. De deur is van gebogen glas en de de speciaal ontworpen peddels die het wasgoed in de trommel zorgen ervoor dat de trommel een golvende beweging maakt. Hierdoor wordt je kleding beter en voorzichtiger behandeld. Naast dat hij zuiniger met je kleding omgaat, droogt je kleding dankzij dit systeem ook beter.
 

Woolmark® kledingverzorgingsprogramma

Wollen kleding aan de lucht laten drogen is uit de tijd. Het kledingverzorgingsprogramma Woolmark® regelt de trommelbewegingen om je machinewasbare wollen kleren te drogen met de zorg die ze verdienen. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je favoriete wollen trui krimpt of beschadigd raakt.

Beko 8KG Warmtepompdroger DPY8506GXB1 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Beko 8KG Warmtepompdroger DPY8506GXB1
Review plaatsen

Meest recente reviews

Alternatieve artikelen voor Beko 8KG Warmtepompdroger DPY8506GXB1

Laatst bekeken items