opc_loader
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

ETNA KG675RVSA - Gaskookplaat - met Wokbrander - 75 cm - RVS

549,00 469,00 U bespaart: 15%

Deze ETNA gaskookplaat van RVS heeft alles wat je zoekt in een kookplaat. Vijf pitten, waaronder een speciale wokbrander, staan tot je beschikking. Het is een breed model in een luxueuze vormgeving.

Een multifunctionele kookplaat
De ETNA gaskookplaat met wokbrander is van alle gemakken voorzien. De twee normale pitten, sudderbrander, sterkbrander en wokbrander zijn met handige draaiknoppen te bedienen. Het zijn stuk voor stuk tweedelige pitten met zwarte deksels. Aardappelen koken, vlees braden en een eitje bakken: je doet het allemaal op deze ETNA. De wokbrander heeft drie ringen en is in het midden geplaatst. Je kunt dus zonder enige moeite extra grote wokpannen gebruiken. Kies je voor deze ETNA, dan krijg je er gratis een sudderrooster bij geleverd.

Een kookplaat voor professionals
Kookfanaten kunnen zich helemaal uitleven met deze ETNA gaskookplaat in hun keuken. Hij is extra breed zodat je met gemak meerdere gerechten tegelijk kunt klaarmaken. De inbouwmaten zijn 50 bij 560 bij 480 mm. De buitenmaten bedragen 750 bij 510 mm. De drie gietijzeren pandragers zijn zeer solide en kunnen iedere pan en pot dragen. De vangschaal van RVS is krasbestendig en zeer gemakkelijk schoon te houden.

Veiligheid boven alles
Het Nederlandse merk ETNA levert al decennialang keukenapparatuur van topkwaliteit. Innovatieve technieken, een strakke vormgeving en veiligheid kenmerken ieder afzonderlijk product. Deze ETNA gaskookplaat met wokbrander is uitermate betrouwbaar. Hij beschikt over een vlambeveiliging, dat wil zeggen geen vlam is geen gas. Het ontsteken gaat snel en eenvoudig dankzij de geïntegreerde vonkontsteking.

Kenmerken:
• De gaskookplaat bevat 5 kookzones
• Het vermogen per kookzone is 1000 / 1750 / 3500 / 1750 / 3000
• De gaskookplaat is bedoelt voor inbouw
• Het materiaal van de kookplaat is geëmailleerd

ETNA KG675RVSA - Gaskookplaat - met Wokbrander - 75 cm - RVS heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ETNA KG675RVSA - Gaskookplaat - met Wokbrander - 75 cm - RVS


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: