opc_loader
Nieuwe Artikelen
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

Liebherr GNP2313 - Vriezer

679,00
Kenmerken
Hoogte:
143cm
No Frost:
Ja

Liebherr GNP2313 combineert strak design en zuinigheid.

Ben je toe aan een nieuwe vrieskast? De Liebherr GNP2313 21 is een vrieskast met een mooi strak design en royaal veel opbergruimte voor al je heerlijke etenswaren.

FrostSafe voor het bewaren van alle voedingsstoffen

De Liebherr GNP2313 21 heeft heel wat handige functies. Met het VarioSpace-systeem kun je bijvoorbeeld de vrieskast volledig naar eigen wens indelen. Grote verpakkingen of een koninklijke ijstaart geef je zodoende de plaats die ze verdienen. De vriezer heeft vier sterren, waardoor het toestel niet alleen geschikt is om diepvriesproducten te bewaren, maar ook om eigen bereidingen in te vriezen voor later gebruik. Het FrostSafe-systeem is nog zo’n interessante functie. Dit systeem houdt in dat je de lades telkens volledig kunt afsluiten. Zodoende blijven de vitamientjes en alle andere goede eigenschappen in je producten bewaard. De lades zijn transparant en hebben twee handgrepen waarmee je zelfs een volledig gevulde lade veilig uit het toestel kunt nemen.

Zuinig en goed geïsoleerd

In totaal zijn er maar liefst zes lades voorzien in de Liebherr GNP2313 21. Daarbij is er een lade geschikt voor kruiden of bessen en andere kleine verse voedingswaren. Zo kun je in totaal maar even 16 kilogram invriezen op 24 uur tijd. Als het al eens gebeurt dat de stroom volledig wegvalt, bewaar je je etenswaren nog 14 uur in je toestel. Het energieverbruik van de Liebherr GNP2313 21 is uiterst zuinig. Het toestel is uitgerust met het A++ label. Daardoor verbruik je op jaarbasis slechts 206 kWh en dit voor een totale inhoud van 185 liter. De isolatie en afsluiting van de deur is perfect. Als de temperatuur te veel stijgt op korte tijd, krijg je een geluidssignaal te horen.

Grote hoeveelheden invriezen met SuperFrost

Dankzij het NoFrost-systeem hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien om ijsresten weg te schrapen. Met de SuperFrost-functie kun je de temperatuur dan weer tot -32°C laten zakken. Daardoor kun je grote hoeveelheden etenswaren snel invriezen en behouden ze optimaal hun voedingswaarde. Kortom, wil je graag investeren in een kwalitatieve vrieskast om voedingswaren voor het hele gezin te bewaren, dan is de Liebherr GNP2313 21 een uitstekende aankoop!

Liebherr GNP2313 - Vriezer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Liebherr GNP2313 - Vriezer


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items