opc_loader
Nieuwe Artikelen
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

Liebherr GNP1913 - Vriezer

629,00
Kenmerken
Hoogte:
125cm
No Frost:
Ja

DE LAATSTE!!!

Nooit meer ontdooien met de Liebherr vrieskast GNP1913-21

Niets zo vervelend als de jaarlijkse verplichte ontdooiing van je vrieskast. Want waar moet je met al dat eten naartoe in de tussentijd? Bij de Liebherr vrieskast GNP1913-21 is dit niet langer nodig dankzij het NoFrost-systeem. Deze technologie zorgt ervoor dat er geen ijsvorming meer ontstaat in de vrieskast. Niet op het toestel zelf, maar ook niet op je verpakkingen. Het resultaat is een daling van je energieverbruik, geen ontdooiing nodig op jaarbasis en meer ruimte gezien er geen ijs is om deze te beperken.

Praktisch en ordelijk invriezen

Met een inhoud van 151 liter netto en 5 lades is de Liebherr vrieskast GNP1913-21 ideaal wanneer je eraan houdt om je levensmiddelen ordelijk te bewaren. Je kunt elke lade gebruiken voor een andere voedselgroep of invriezen aan de hand van je gebruik. Zaken die je frequent gebruikt, plaats je in dat geval in de bovenste lade. Daar de lades transparant zijn, heb je trouwens een zicht op wat je nog hebt, zodra je de deur van de vrieskast opent.

Liebherr vrieskast GNP1913-21, uiterst zuinig en stil toestel

Met een jaarlijks verbruik van 187 kWu valt de Liebherr vrieskast GNP1913-21in een A++ klasse en is het een bijzonder zuinig toestel. De eerder vernoemde NoFRost-technologie draagt hier nog eens aan bij.

Ook op vlak van geluid valt er weinig aan te merken op deze vrieskast. Met 41 dB is het zonder twijfel een stil toetel dat niet storend is in de ruimte. Je kunt het dus gewoon in de keuken plaatsen zodat je alles dicht bij de hand hebt.

Vrijstaand model met strak design

Gezien de Liebherr vrieskast GNP1913-21 een vrijstaand model heeft met een strak en sober design, past het toestel in elk interieur. Wil je het in je open keuken zetten, dan vind je vast een plekje dat geschikt is. Je dient enkel een hoogte van 125cm te voorzien, een breedte van 60 cm en een diepte van 63 cm. De draairichting van de deur is verwisselbaar, dus daar hoef je alvast geen rekening mee te houden.

Liebherr GNP1913 - Vriezer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Liebherr GNP1913 - Vriezer


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items