opc_loader

Beko RFSA240M33WN - Vriezer

  • 151 cm hoog
  • Energieklasse F
  • 215 L vriezen
479,00
Kenmerken
Hoogte:
151cm

Met de Beko RFSA240M33WN heb je voorlopig voldoende voorraad in huis. Met een inhoud van netto 215 liter, kun je veel vrieswaren kwijt. Door de 6 vrieslades is het gemakkelijk in te delen naar eigen wens. Zo beschikt de vriezer over een Big Box, om grotere producten in te bewaren. Daarnaast is de diepvriezer zuinig in verbruik, vanwege het energielabel A+

Gemakkelijke en ruime indeling

Deze vrijstaande vriezer heeft een ruime inhoud van maar liefst 215 liter. Met deze enorme inhoud heb je ruimte genoeg, om veel vriesproducten te bewaren. Door de 6 transparante lades, kun je naar eigen wens je vriezer indelen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door verschillende productsoorten bij elkaar te plaatsen. De onderste vrieslade is een Big Box, waardoor je wat meer grotere producten kan bewaren. Per dag kun je een capaciteit van 14 kg kwijt.

Zuinig in verbruik

Deze vriezer beschikt over een energielabel A++ en is dan ook erg zuinig in verbruik. Hiermee bespaar je niet alleen energie, maar is het ook nog eens goed voor je portemonnee en het milieu.

Koude omgeving

Dankzij de Freezer Guard werkt de vriezer ook in de garage of schuur. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat de vriezer blijft werken tot een temperatuur van maar liefst min 15 graden! De Beko RFNE312E33W is voorzien van 6 kunststof laden en 2 doorzichtige vakken met klapdeuren. De Eco Fuzzy stand zorgt ervoor dat de vriezer in een energiezuinige modus gaat wanneer de deur een tijd lang niet is geopend.

Beko RFSA240M33WN - Vriezer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Beko RFSA240M33WN - Vriezer


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items