opc_loader
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

Beko DFN05311X - Vrijstaande vaatwasser - RVS

449,00 399,00 U bespaart: 11%
Kenmerken
Soort:
Vrijstaand

Laat de dagelijkse afwas aan ons over Hakken, mixen, frituren, bakken ... Meestal kom je in de keuken handen tekort. En daarna moet je nog aan de afwas beginnen. Hoe overheerlijk die lasagne ook was, de opgedroogde resten achteraf uit de schotel schrobben is geen leuke klus. Gelukkig zijn de vaatwassers van Beko uitgerust met een reeks slimme functies die jou dat harde werk besparen.
Wees maar gerust dat de machine uitstekend reinigt dankzij intelligente technologie die de reinigingskracht naar een hoger niveau tilt – hoe vuil je vaat ook is. Een extra boost om opgedroogd gehakt uit zware schalen te krijgen? Je meest breekbare wijnglazen weer stralend schoon? Wij hebben tal van accessoires die je uit de nood helpen.
Ga voor flexibiliteit met de verschillende korven voor servies met de meest uiteenlopende afmetingen en vormen, verschillende programma's voor verschillende situaties en zelfs programma's die speciaal voor potten, pannen of glazen bedacht zijn. Als je een drukke agenda hebt of voor veel mensen moet koken, kun je veel tijd besparen met de snelle programma's. Bovendien ben je aardig milieuvriendelijk bezig dankzij de energiezuinige en waterbesparende functies op al onze vaatwassers. Niet alleen je vaat wordt stralend schoon, maar ook je geweten.


Beko DFN05311X

Een vaatwasser van 60 cm met energieklasse A+ en een vulcapaciteit van 13 couverts. Deze Beko vaatwasser is zeer gemakkelijk in gebruik dankzij de handige draaiknop bediening. Je hebt keus uit 5 verschillende programma's, waaronder een kort 30 minuten programma. Ideaal als je tijdens een verjaardag even snel de kopjes en glazen gewassen wilt hebben. Het programma intensief is erg geschikt voor de erg vuile vaat. Verder de mogelijkheid om 4 verschillende temperaturen in te stellen te weten 35-50-60-65 en 70 graden. Met de functie 1/2 belading is het ook mogelijk om slechts een halve lading te af te wassen. Je hoeft dan niet te wachten tot de vaatwasser volledig is beladen.

Beko DFN05311X - Vrijstaande vaatwasser - RVS heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Beko DFN05311X - Vrijstaande vaatwasser - RVS


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items