opc_loader

Beko RFNE312E23W

Productbeschrijving

Deze fraaie witte A+ diepvrieskast van Beko is een moderne vriezer met digitaal display in de deur. De diepvrieskast is voorzien van een praktische indeling. De RFNE312E23W heeft een netto inhoud van 277 liter en voorzien van een No-Frost systeem. Dus u hoeft nooit meer uw vriezer te ontdooien.

Ruime en stille diepvrieskast
Voldoende ruimte voor de al uw boodschappen. Voor de meesten van ons is tijd heel kostbaar. Elke dag boodschappen doen moet niet nodig zijn om een goede voorraad te hebben. Daarom kunt u in een Beko diepvrieskast de levensmiddelen veilig, hygiënisch en efficiënt bewaren. Dit geldt natuurlijk ook voor uw verse producten die hun smaak en voedingswaarde moeten behouden door de snelle invriescapaciteit. Beko vriezers zijn flexibel en veelzijdig. Het geluidsniveau bij koelkasten wordt uitgedrukt in decibel. De RFNE 312E23W heeft een geluidsniveau van 42 dB. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de diepvrieskast is.

De Beko RFNE312E23W heeft een vriesruimte met een netto inhoud van 277 liter. Deze vriesruimte is verdeeld over zes transparante laden, waarvan 1 bigbox, twee vakken met een klapdeur en een lade voor ijsblokjes. Deze 4-sterren diepvrieskast heeft een zeer ruime invriescapaciteit van 20 kg per 24 uur en een autonomie tijd van 30 uur als er zich onverwacht een storing mocht voordoen. Voor het invriezen van verse producten is er een speciaal snelvries compartiment.


Antibacteriële deurrubbers en handvat
Deurrubbers zijn moeilijk schoon te houden en daardoor zijn ze vaak een haard van bacteriën. Door toevoeging van een antibacterieel bestanddeel in de deurrubbers en het handvat van deze Beko koelkast wordt de hygiëne van deze delen verbeterd. Zo zullen de deurrubbers fungeren als beschermers tegen bacteriën. Met de speciale binnenbekleding van het interieur, wordt de groei van micro-organismen en bacteriën voorkomen.

Energieklasse: A+
Totale netto inhoud 277 liter
Regelbare thermostaat
Digitaal display in deur
Antibacteriële deurrubbers
Antibacterieel handvat
Inhoud vriesruimte: 277 liter
Interieur met 8 compartimenten: 
5 transparante diepvriesladen
1 BigBox ruimte
2 vakken met klapdeur
Lade voor ijsblokjes
Invriescapaciteit: 20 kg / 24 uur
Snelvries compartiment
Vakantiemodus
Opslagtijd bij energiestoring: 30 uur
Automatische ontdooiing: No-Frost Systeem
Freezer Guard: Werkt perfect in ruimte tot -15°C

649,00 579,00 U bespaart: 11%
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Verzendmethode
KemcoBezorgServiceDirect. Deze bezorgmethode is uitsluitend beschikbaar in de volgende gemeenten: Emmen, Coevorden, Stadskanaal, Borger Odoorn en net over de grens in Duitsland. (Levering 0 - 2 werkdagen. tevens levering op zaterdag.):
0,00
Levertijd:
Levering 0 - 2 werkdagen. tevens levering op zaterdag.
Beoordelingen (0)
Beko RFNE312E23W heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
649,00 579,00