opc_loader

Zanussi warmtepompdroger 7 KG ZDHN772SW

7KG

Droogtechnologie Warmtepomp

Energie-efficiëntieklasse A++

Jaarlijks energieverbruik (kWh) 211

Mits op voorraad

699,00 619,00 U bespaart: 11%
Kenmerken
Soort droger:
Warmtepompdroger
Trommelinhoud:
7 kilo

PRODUCTDETAILS

De warmtepomp van de droger gebruikt lage temperaturen en bespaart tot wel 50% in vergelijking met een traditionele droger. De sensoren van de AutoAdjust functie in de trommel kunnen detecteren hoeveel was er in de trommel zit. Zo is iedere droogcyclus aangepast aan de lading en wordt er niets te lang gedroogd.

DROGEN ZONDER GEDOE MET DE AUTOADJUST FUNCTIE EN WARMTEPOMP

Je kledingstukken kunnen in de droger dankzij de AutoAdjust warmtepomp en de lage temperatuur-cycli. Slimme sensoren in de trommel detecteren hoe vochtig kledingstukken zijn en passen de duur van het programma aan, zodat niets te lang droogt. Zo kan je tot wel 50% energie besparen in vergelijking met een traditionele droger.

MINDER KREUKELS MET EASYIRON

Het EasyIron-programma betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan strijken nadat je kleding uit de trommel komt. De in twee richtingen draaiende trommel zorgt dat kledingstukken vrij kunnen bewegen, zodat ze niet verstrikt raken, minder kreuken en alles dus gelijkmatig droogt.

JE KATOENEN EN SYNTHETISCHE STOFFEN IN ÉÉN LADING DROGEN MET MIX EASYDRY

Droog je katoenen en synthetische stoffen samen in een cyclus met het Mix EasyDry-programma. Gecombineerde ladingen worden gelijkmatig en efficiënt gedroogd zonder compromissen op resultaten. Dit betekent minder scheiden en sorteren en dus meer tijd voor jezelf.

EASYCLEAN-FILTER, VOOR JARENLANGE TOPPRESTATIES

Bespaar tijd op onderhoud met het dubbelzijdige EasyClean-filter. Het opent als een boek en bewaart het pluis binnenin, zodat je het in luttele seconden kunt leegmaken. Als je het filter regelmatig leegmaakt, blijft de droger efficiënter werken; voor betere resultaten en lager energieverbruik.

OMKEERBARE DEUR

Geniet van meer flexibiliteit bij de plaatsing van je droger in de keuken, badkamer of waskamer. Door het frame van de deur te draaien, kan de deur op twee manieren worden geopend. Dus kan je de doger overal installeren waar het je best uitkomt.

Zanussi warmtepompdroger 7 KG ZDHN772SW heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Zanussi warmtepompdroger 7 KG ZDHN772SW


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items