opc_loader

Beko 7KG Luchtafvoerdroger DA7011PA

Mits op voorraad

319,00
Kenmerken
Soort droger:
LUCHTAFVOERDROGER
Trommelinhoud:
7 kilo

Deze degelijke sensorgestuurde Beko luchtafvoerdroger in voorzien van diversen handige functies. Zo beschikt deze Beko wasdroger over 15 praktische programma's, een vulcapaciteit van 7 kilo, startuitstel functie en een LED weergave voor het programmaverloop. Verder zit er kinderbeveiliging op deze wasdroger en heeft de deur een openingshoek van 155 graden.

  • Sensorgestuurde luchtafvoerdroger
  • 7 kg laadgewicht
  • 15 Programma's
  • Startuitstel

BEKO DA7011PA: 7KG VULGEWICHT

Met een waslading van 7 kilo heb je genoeg ruimte om de was van je hele gezin in één keer te doen! Deze Beko DA7011PA luchtafvoerdroger van Beko is super makkelijk te bedienen en werkt snel en makkelijk. Zo heb je meer tijd over voor leukere dingen.

ENERGIEKLASSE C

De energieklasse geeft aan hoe zuinig en milieuvriendelijk wasdrogers zijn. De Beko DC2570X luchtafvoerdroger heeft een energielabel C. Bij een gemiddeld gebruik kost deze wasdroger u ongeveer 79 euro per jaar.

ANTIKREUK FASE

optisenseDe DA7011PA beschikt over een antikreuk fase. Dit is handig voor als je de was niet direct uit de luchtafvoerdroger kunnen halen. Deze anti-kreukfase houdt in dat hij elke 5 minuten 1 keer rond draait. Ook is het mogelijk om het apparaat de andere kant op te laten draaien.

DISPLAY MET LED WEERGAVE

Deze Beko luchtafvoerdroger is voorzien van een bedieningspaneel met LED waargave. Wanneer je de DA7011PA in gebruik hebt kun je aan de LED aanduiding eenvoudig aflezen in welke fase het programma is. Ook geeft de droger aan wanneer het filter gereinigd moet worden en een geluidssignaal is instelbaar voor het geval de was klaar is.

15 PROGRAMMA'S

Deze DA7011PA luchtafvoerdroger van Beko beschikt over wel 14 droogprogramma's. Zo kan je voor elke was een bijbehorend programma kiezen, zoals droog-kastdroog-strijkdroog, opfrissen-luchten, delicate stoffen, hemden en jeans.

TOT MAXIMAAL 9 UUR STARTUITSTEL

Een handige functie is de uitgestelde startfunctie, hiermee kan je zelf bepalen of je de droger na 3, 6 of 9 uur aan laat gaan. Zo kan je de droger instellen dat deze klaar is wanneer je thuis komt van je werk, of je kan hem 's avonds in de daluren laten draaien.

Beko 7KG Luchtafvoerdroger DA7011PA heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Beko 7KG Luchtafvoerdroger DA7011PA


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items