opc_loader
Nieuwe Artikelen
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

Indesit 8KG Wasmachine BWE 81683X WSSS EU

469,00 399,00
Kenmerken
Soort wasmachine:
Wasmachine
Trommelinhoud (KG):
8 kilo
Aantal toeren:
1400 toeren
Met of zonder koolborstels:
Zonder koolborstels (10 jaar garantie op de motor)
Beschrijving

De Indesit BWE 81683X WSSS EU wasmachine met duurzame Inverter motor zorgt voor een langere levenduur van je wasmachine! Met energieklasse A+++ gaat hij ook nog eens extra zuinig om met energie. Tevens heeft de machine een laadvermogen van 8 kg, deze wasmachine is daarom geschikt voor een gezin van 3 tot 4 personen. Het toerental is maximaal in te stellen tot 1600 toeren per minuut.

Enkele kenmerken uitgelicht:

Push & wash Technologie.
Slechts één klik en uw Innex stelt meteen het wasprogramma in en start de machine, zelfs als de machine uit staat.In slechts 45’ verwijdert het de meestvoorkomende vlekken van de alledaagse was zonder kledingstukken te hoeven voorbehanden.

Uw dagelijkse besparing.
Voor uw dagelijkse was zorgt een programma op 30° voor dezelfde resultaten als een was op hogere temperaturen. Een enorme energiebesparing en de zekerheid dat u altijd frisse en schone kleding heeft.

De Inverter motor brengt meer kracht voor uw wasmiddel.
De speciale beweging van de trommel is ontwikkeld om op doeltreffende wijze vlekken te verwijderen en de reinigingskracht van uw wasmiddel een extra impuls te geven. Elke verandering van draairichting wordt gekalibreerd om uw kleding te vertroetelen en u een perfect schone was te geven. Uitstekende controle over de motor vermindert trillen in alle stadia, waaronder centrifugeren, om het verbeterde lage geluidsniveau te garanderen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items