opc_loader
Nieuwe Artikelen
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

Bosch 7KG Wasmachine Bosch wasmachine WNAT323471

649,00 589,00
Kenmerken
Soort wasmachine:
Wasmachine
Trommelinhoud (KG):
7 kilo
Aantal toeren:
1400 toeren
Met of zonder koolborstels:
Met duurzame koolborstelloze motor
Beschrijving

Energiezuinige wasmachine voor het kleine gezin

De Serie|6 Bosch WNAT323471 is een compacte wasmachine met 7 kg capaciteit voor gezinnen tot 4 personen. Dankzij energiebesparende functies zoals VarioPerfect en ActiveWater Plus is dit apparaat 30% zuiniger dan de hoogste energieklasse A+++.

Was sneller en efficiënter met VarioPerfect

Met de Bosch WNAT323471 heb je alle controle over de snelheid en de energiezuinigheid van het wasproces. Met de VarioPerfect-technologie kies je voor een snel wasresultaat of juist een uiterst energiezuinige wasprogramma. Met de SpeedPerfect-modus is het wasgoed tot wel 65% sneller schoon en met de EcoPerfect-modus bespaar je tot wel 50% energie.

Houd je waterverbruik onder controle met ActiveWater Plus

De ActiveWater Plus-technologie van Bosch voorkomt waterverspilling en stemt de hoeveelheid water nauwkeurig af op de hoeveelheid wasgoed. Het wasgoed wordt altijd gewogen zodat het wasprogramma nooit meer water verbruikt dan nodig is. Daarnaast verdeelt de VarioTrommel het water zodat elke druppel water optimaal benut wordt. Bovendien zorgt het hogere toerental ervoor dat je was droger uit de machine komt, wat weer droogtijd en dus ook energie scheelt voor je droger.

Wassen op elk moment van de dag

Met de Bosch WNAT323471 kun je op elk moment van de dag een wasje draaien. Dankzij de EcoSilence Drive is deze wasmachine extreem stil zodat je ook 's nachts kun wassen zonder dat je wordt wakker gehouden. Met de ingebouwde timer kun je de eindtijd instellen tot wel 24 uur in de toekomst zodat je precies kunt plannen wanneer het wasprogramma klaar moet zijn.

De Bosch WNAT323471 wasmachine is de ideale keuze voor kleine huishoudens die optimale controle willen hebben over hun tijd en energierekening.

Plus- en minpunten

  • Pluspunt:Deze wasmachine wast 30% zuiniger dan de hoogste energieklasse A+++
  • Pluspunt:De functie VarioPerfect verkort de wastijd met 65% of wast 50% zuiniger
  • Pluspunt:De trommel is extra teder voor je was en wast efficiënt dankzij de unieke trommelstructuur
  • Minpunt:De wasmachine is niet op afstand te bedienen met de Home Connect App

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items