opc_loader
Nieuwe Artikelen
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

Liebherr Tafelmodel Vriezer GP1476 SmartFrost

449,00 399,00
Kenmerken
Hoogte:
85cm
No Frost:
Ja
Beschrijving

GP 1476 PremiumVrieskast tafelmodel met SmartFrost

GP 1476.jpg

  • GP 1476.jpg
  • EEK_998893300_GP147620001GRUNDTYPE_998893316.jpeg
  • GP 1476.jpg
Energie-efficiëntieklasse A++
Buitenmaten (h/b/d) 85,1 / 60,2 / 62,8 cm
Netto inhoud, totaal 103 l
Schuifladen 4
Aan netwerk koppelbaar (compatibel met SmartDevice)

 

 

 

A++

Uitrusting

SmartFrost

SmartFrost

Met SmartFrost wordt de rijpvorming in het interieur en op de levensmiddelen sterk verminderd. Hierdoor is ontdooien zelden nodig. De binnenwanden zijn glad en daardoor eenvoudig te reinigen. De ingeschuimde, omwikkelde verdamper zorgt voor een gelijkmatige koeling en een laag energieverbruik.

SuperFrost automaat

SuperFrost automaat

Door de SuperFrost automaat wordt invriezen een eenvoudig en energiezuinig genoegen. Deze zorgt voor een snelle temperatuurdaling naar -32 °C en voor de koudereserve, zodat producten met behoud van vitaminen worden ingevroren. Zodra het invriezen is voltooid, schakelt de SuperFrost automaat na maximaal 65 uur terug naar de normale werking en levert daarmee een energiezuinige bijdrage.

FrostControl

FrostControl

De FrostControl aanduiding toont na een stroomstoring de hoogste temperatuur die in het vriesgedeelte werd bereikt. En helpt daarmee de kwaliteit en houdbaarheid van de diepvriesproducten na een stroomonderbreking te beoordelen.

Kinderbeveiliging

Kinderbeveiliging

De kinderbeveiliging kan zodanig worden geprogrammeerd, dat per ongeluk uitschakelen van het apparaat wordt voorkomen.Wanneer de kinderbeveiliging ingeschakeld is, wordt dit weergegeven door een symbool in het MagicEye.

FrostSafe

FrostSafe

Bij FrostSafe zijn de extra hoge en uitneembare schuifladen rondom gesloten. Daardoor kan kou niet zo snel ontsnappen wanneer het apparaat wordt geopend. De transparante voorzijde van de laden waarborgt een optimaal overzicht over de ingevroren levensmiddelen.

VarioSpace

VarioSpace

Bij alle diepvrieskasten met NoFrost en SmartFrost kunnen de schuifladen en de daaronder liggende glazen tussenbodems comfortabel worden uitgenomen.Zo ontstaat VarioSpace – het praktische systeem voor extra opbergruimte, zodat zelfs voor grotere ingevroren levensmiddelen snel plaats is gevonden.

  • Liebherr

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items