opc_loader
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

Frilec BREMEN125-4EA++ - Tafelmodel vriezer

Kenmerken
Hoogte:
85cm
339,00 319,00 U bespaart: 6%

De Frilec Bremen125-4EA++ is een perfect tafelmodel vriezer. Met een inhoud van 85 liter kun je veel vriesproducten kwijt. Door de vier lades is dit ook nog eens gemakkelijk in te delen. Door het digitale display zijn de temperaturen gemakkelijk in te stellen.

Handig om te weten:

Ruime en gemakkelijke indeling

Met dit tafelmodel vriezer, is het gemakkelijk om de vriezer naar eigen wensen in te delen. Door de 4 lades kun je veel vriesproducten kwijt en ze sorteren op soorten producten per lade. In de onderste lade kun je net wat meer kwijt, omdat deze wat ruimer is dan de andere 3. Met een inhoud van 85 liter kun je genoeg kwijt.

Digitaal display

Door het digitale display aan de voorkant van de vriezer, is het gemakkelijk om de vriezer op de juiste temperatuur in te stellen. Dit betreft een LED-display met bedieningstoetsen. Hiermee kun je ook het super vriezen aan zetten.

Energie zuinig en extra functies

Met het energie label A++ is dit een zeer energie zuinige vriezer. Daarnaast beschikt deze vriezer over een open deur alarm. Zodra de deur langer dan 5 minuten open blijft staan, zal er een alarm af gaan. Dit is natuurlijk tegen extra verbruik van energie. Bij hoge temperaturen zal er in het display 'ht' verschijnen met een alarm signaal. Op deze manier blijf je alert en zorg je dat de vriesproducten op juiste temperatuur blijven.

Frilec BREMEN125-4EA++ - Tafelmodel vriezer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen: