opc_loader
Promotie
629,00 579,00
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

Beko RFNE270K31WN - Vriezer

Kenmerken
Hoogte:
151cm
No Frost:
Ja
679,00 499,00 U bespaart: 27%

Bewaar een heel scala aan ijsjes en diepvriespizza's in de 6 vriesladen van de Beko RFNE270T31W. Hij heeft 214 liter vriesruimte en is 152 centimeter hoog. Omdat de lades transparant zijn, vind je snel die bevroren kipfilets voor het eten van vanavond. Gebruik supervriezen om pas gekochte broden snel in te vriezen. Met deze functie verlaag je tijdelijk de temperatuur, zodat je ingevroren vlees niet opwarmt door de nieuwe boodschappen. Wil je zo min mogelijk onderhoud? De vriezer heeft No Frost dus je hoeft nooit meer de vriezer handmatig te ontdooien.

Freezer Guard.

Met de speciale Freezer Guard techniek kan de vriezer makkelijk in een schuur of kelder geplaatst worden. De vriezer werk namelijk tot een omgevingstemperatuur tot -15 graden. Uniek!

Zuinig met energie

Producenten zoals Beko zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Beko RFNE270K31W met energie-efficiëntieklasse A++ bespaart je gemiddeld 22% meer energie dan een apparaat met energie-efficiëntieklasse A. Het energielabel houdt onder andere rekening met de inhoud en invriescapaciteit van de vriezer.

ProSmart™ Inverter-motor

Wat wil je voor je lunch? Als jij een van die types bent die steeds weer in de vriezer rondsnuffelt, kun je op je elektriciteitsrekening besparen als je diepvriezer is voorzien van een Beko ProSmart™ Inverter-compressor. Op die manier kun je de deur zo vaak als je wilt open doen om even rond te neuzen, maar de slimme ProSmart™-technologie past zich daarop aan en zorgt voor minder temperatuurvariaties zodat je voedsel snel wordt gekoeld en er slim energie en geld wordt bespaard. Daar komt nog bij dat de ProSmart™ Inverter-compressor viermaal stiller is dan de compressor in een gemiddelde vriezer*.

* Getest door intern laboratorium.

Beko RFNE270T31W. Kastontwerp: Ingebouwd, Soort: Staand. Nettocapaciteit vriezer: 214 l, Klimaatklasse: SN-T, Vriescapaciteit: 16 kg/24u, Bewaartijd bij stroomuitval: 25 uur, Geluidsniveau: 42 dB, Aantal sterren: 4*, No Frost system. Energie-efficiëntieklasse: A++, Jaarlijks energieverbruik: 221 kWu. Kleur van het product: Wit

Beko RFNE270K31WN - Vriezer heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen: