opc_loader
Nieuwe Artikelen
Promotie
629,00 579,00
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

Beko DIN26420 - Inbouwvaatwasser

Kenmerken
Soort:
Inbouw
499,00 449,00 U bespaart: 10%

Deze Beko DIN26420 inbouwvaatwasser is zuinig en zit vol handige functies
De Beko DIN26420 heeft een A++ energielabel en wast tot wel 14 couverts schoon per keer. Hij is makkelijk in te bouwen en het deurpaneel kan een gewicht aan tot wel 9 kilo. Daarnaast reinigt de DIN26420 tot wel 3x sneller, zo hou je tijd over voor leukere dingen!

TrayWash

Het schoonmaken van ovenschalen en -rekken is een vervelende klus die je dankzij TrayWash voortaan gewoon door de vaatwasser op laat knappen: door de hoge waterdruk maakt vuil geen kans en komen zelfs de vuilste ovenrekken blinkend schoon uit de machine! Dat scheelt een hoop poetswerk.

Fast +
Fast+ schiet je te hulp wanneer je krap in je tijd zit: activeer deze functie om je vaat tot wel 70% sneller te laten wassen en zorgt ervoor dat je tijd over houdt voor leukere dingen.

Pro-Smart Inverter motor.

De ProSmart Inverter-motor is duurzamer, zuiniger en een stuk stiller dan een conventionele motor. Dat levert je wel meteen een luxeprobleem op, je hoort namelijk bijna niet of de vaatwasser nog bezig is. Maar ook daar is aan gedacht, dankzij LEDSpot ben je toch altijd op de hoogte van de voortgang: er wordt een rode stip op de vloer onder de vaatwasser geprojecteerd, zo zie je direct dat de vaatwasser nog druk bezig is.

Schuifdeur.

Als je een hekel hebt aan lelijke kieren tussen plinten en het deurpaneel van je vaatwasser hebben we goed nieuws voor je. Die afzichtelijk verkeerde combinaties zijn helemaal niet meer nodig met de schuifdeurfunctie op jouw vaatwasser. Slimme mechaniek zorgt ervoor dat het deurpaneel langs de vaatwasser deur schuift als die opengaat. Dit vermindert de plinthoogte, wat een langer keukenkastpaneel mogelijk maakt zonder kier tussen de plint en de deur van de vaatwasser. Nu kun je in je keuken een gladde afwerking krijgen die de harmonie herstelt.
Fast+-functie

Als je ooit een grote menigte vermaakt hebt, dan weet je dat er geen sprake kan zijn van wachten op het schoonmaken van glazen en borden. Je wilt je gasten vast en zeker niet laten wachten op het tweede rondje drankjes en hapjes. De Fast+-functie in jouw Beko vaatwasser biedt je reinigingsprestaties die een verbazingwekkende 3 maal sneller* zijn. Dit kan je tot 70%* van je kostbare tijd besparen en krijgt je schotels bovendien glanzend schoon. Allemaal extra tijd dus voor een onderhoudend gesprek met je gasten. * Getest door interne laboratoria.


SelFit™

Er was eens een tijd dat je kon kiezen uit twee mogelijkheden voor de deur van je vaatwasser: open of dicht. Maar dat is verleden tijd. Nu, met de Beko SelFit™-deur, heb je een oneindig aantal mogelijkheden. De deur van je vaatwasser kan in elke positie open blijven staan, en dat maakt het vullen en leeghalen een stuk gemakkelijker. Ook zijn met SelFit™ geen gewichtsaanpassingen meer nodig, want er kunnen deurpanelen met een gewicht tot 9 kg aan bevestigd worden. Het is allemaal zo gemakkelijk en het werkt als in een droom. Prachtig!

LEDSpot™

Jouw Beko vaatwasser kan zo stil zijn werk doen dat je niet eens weet of hij aan staat of niet. Is hij al klaar met het wassen van de vaat? Ja of nee? Je hoeft geen tijd te verspillen aan twijfelen en controleren. De Beko LEDSpot™ op jouw vaatwasser komt je namelijk te hulp. Een indicatie met rood licht op de vloer voor de voet van de machine betekent dat je met een snelle blik weet of hij nog draait of niet. Dus laat de vaatwasser rustig zijn werk doen terwijl jij je haast om dat van jou te doen.

- Capaciteit, 14 couverts
- LED-indicatie, status wordt geprojecteerd op de vloer
- SteamGloss, een glanzend servies dankzij stoom.
- Automatisch programma, perfect resultaat dankzij sensoren.
- Inbouwmaten in cm – H82 x B60 x D55

Beko DIN26420 - Inbouwvaatwasser heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Beko DIN26420 - Inbouwvaatwasser


Alternatieve artikelen: