opc_loader
Gastenboek
Hubberts 
Goed geholpen na mijn aankoop door de Kemco....
Van der Meer 
Voortdurend slagen wij hier. Vakkundige...
Promotie
79,99 64,95
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

z Philips Klokradio AJ3115

De Philips AJ3115 is een betaalbare wekkerradio, die werkt op batterijen. Je kunt ervoor kiezen om wakker te worden met het geluid van de radio of de zoemer. Dankzij de Gentle wake optie kun je de wekker zo instellen dat de wekker op laag volume afgaat en het volume steeds verder omhoog gaat. Als jij en je partner op een ander tijdstip opstaan biedt de optie voor een tweevoudig alarm uitkomst. Ook is er een sleeptimer functie aanwezig zodat je tijdens het radio luisteren in slaap kunt vallen. De wekker zal zich afhankelijk van jouw instellingen zelf uitschakelen, waarbij het alarm van de volgende morgen behouden blijft.

Belangrijkste kenmerken Philips AJ3115 wekkerWakker met radio of zoemer
Wakker worden met het geluid van je favoriete radiozender of een zoemer. Je hoeft alleen maar het alarm in te stellen op je Philips klokradio om gewekt te worden met de laatst beluisterde radiozender. Ook kun je kiezen voor een zoemeralarm. Als het wektijdstip wordt bereikt, schakelt je Philips klokradio automatisch de radiozender in of wordt het zoemeralarm geactiveerd.

Digitale FM-tuning van voorkeurzenders
Digitale FM-radio biedt je extra mogelijkheden voor je muziekcollectie op je Philips audiosysteem. Je hoeft alleen maar af te stemmen op de zender die je wilt instellen als voorkeurzender en de voorkeurknop ingedrukt te houden om de frequentie op te slaan. Je kunt voorkeurzenders opslaan om snel naar je favoriete radiozender gaan, zonder dat je steeds weer handmatig moet afstemmen op deze frequentie.

Gentle Wake
Begin de dag goed door voorzichtig wakker te worden bij een geleidelijk toenemend alarmvolume. De normale alarmsignalen met een vooraf ingesteld volume zijn te zacht om je wakker te maken of zo onaangenaam hard dat je wakker schrikt. Kies ervoor om te worden gewekt door je favoriete muziek of radiozender of door het zoemeralarm. Het alarmvolume van Gentle Wake neemt geleidelijk toe van zeer laag tot redelijk hoog, zodat je langzaam wakker wordt.

Alarm herhalen
Dankzij de functie voor alarmherhaling (snooze) van de Philips klokradio hoef je nooit meer bang te zijn dat je je verslaapt. Als je nog even wilt dommelen wanneer de wekker gaat, druk je gewoon een keer op de knop ''Alarm herhalen'' en draai jeje nog eens om. Negen minuten later gaat de wekker opnieuw. Je kunt de knop ''Alarm herhalen'' zo vaak gebruiken als je maar wilt. De wekker blijft om de negen minuten gaan tot je deze echt uitschakelt.

Sleeptimer
Sleeptimer biedt je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe lang je naar je favoriete muziek of radiozender wilt luisteren voordat je gaat slapen. Je kiest een tijdslimiet (maximaal 1 uur) en een cd of radiozender waar je naar wilt luisteren voordat je in slaap valt. Deze muziek wordt gedurende de ingestelde tijd afgespeeld. Vervolgens gaat het apparaat over op een stroombesparende, stille stand-bymodus. Met Sleeptimer val je in slaap met je favoriete cd of radio-DJ op de achtergrond, zonder dat je schaapjes hoeft te tellen of je zorgen hoeft te maken over onnodig stroomverbruik.

Tweevoudig alarm
Het Philips audiosysteem wordt geleverd met twee alarmtijden. Stel een wektijd in voor jezelf en de andere voor je partner.

Overig

  • Afmetingen (B x H x D): 130 x 46 x 130 mm

  • Kleur: Zwart/Wit

  • Batterijvoltage: 9 V

  • Uitgangsvermogen: 100 mW RMS

  • Klok: Digitaal, sleeptime

  • Volumeregeling: digitaal
29,99 24,99 U bespaart: 17%

Uitverkocht

Voorraad
Voorraad:
  0  items
Verzendmethode
:
7,95
Levertijd:
1 - 2 dagen
Beoordelingen (0)
z Philips Klokradio AJ3115 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
29,99 24,99