opc_loader
Nieuwe Artikelen
Promotie
699,00 369,00
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

Miele Complete C2 SFAF3 Jubilee PowerLine - Stofzuiger - Grafietgrijs

Kenmerken
Actieradius:
9,5 meter
Soort stofzuiger:
Stofzuiger met zak
249,00 199,00 U bespaart: 20%

De Miele Complete C2 Jubilee PowerLine is een zeer krachtige stofzuiger die geschikt is voor het schoonmaken van harde en zachte vloeren. De stofzuiger bevat een Air-Clean filtersysteem die meer dan 99,9% van de stofdeeltjes filtert en zorgt voor een schone uitblaaslucht. De Miele Complete C2 Jubilee PowerLine heeft een vermogen van 890 Watt.

Zoek je een zeer krachtige stofzuiger die ook nog eens schone lucht uitblaast? Kies dan voor de Miele Complete C2 Jubilee PowerLine.

Belangrijkste kenmerken

Actief Air Clean hygiënefilteringsysteem

Meer dan 99,9% van de stofdeeltjes wordt gefilterd door het Air Clean Filter Systeem. Het filtersysteem bestaat uit wel twaalf lagen, waardoor optimale hygiëne geboden wordt. Heb je een stofallergie? Dan zit je met deze stofzuiger goed! Alleen schone lucht komt weer terug de ruimte in tijdens het zuigen.

De beste resultaten door de ingenieuze behuizing

Reinigingsprestaties van een stofzuiger hangen van meer af dan alleen van het motorvermogen. Zo is de behuizing van een stofzuiger ook zeer belangrijk, voor de perfecte geleiding van lucht via ze zuigmond, slang en zuigbuis. Miele stofzuigers hebben deze perfecte behuizing waardoor het motorvermogen en de behuizing samen zorgen voor de optimale zuigkracht. Hierdoor wordt de vloer perfect gereinigd.

Meubelstootrand voorkomt schade

De meubelstootrand, gemaakt van zachte kunststof, voorkomt schade aan meubels en muren. Bij onvoorziene botsingen beschermt de meubelstootrand de meubels en muren.

Miele Complete C2 SFAF3 Jubilee PowerLine - Stofzuiger - Grafietgrijs heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen: