opc_loader
Promotie
449,00 399,00
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

Zanussi ZRA40100WA - Kastmodel Koelkast

Kenmerken
Soort koelkast:
Vrijstaande koeler
Energielabel:
A+
Hoogte:
186cm
Breedte:
60cm
499,00 439,00 U bespaart: 12%

De Zanussi Koelkast ZRA40100XA koelkast zorgt met de Space+ voor een ruime inhoud van netto 387 liter. Door de LED-verlichting heb je een goed overzicht in de koelkast en weet je alles snel te vinden. Berg je producten veilig op met de veiligheidsglas plateaus en bedien de temperaturen gemakkelijk met de draaiknop.
 

Extra ruimte voor je producten


Dankzij de Space+ koelkast beschik je over extra opslagruimte door het gebruik van innovatieve isolatiematerialen, zodat je meer voedsel kunt bewaren en minder vaak boodschappen hoeft te doen. In de deur bevindt zich het EasyStore bewaarvak waarin je perfect al je kleine ingrediënten en benodigdheden kunt bewaren.
 

Heldere en zuinige LED verlichting


Deze koelkast heeft LED verlichting, hierdoor wordt de gehele koelkast goed verlicht waardoor je gemakkelijk je producten kan vinden. Ook verbruikt LED verlichting minder stroom en heeft een langere levensduur dan conventionele koelkastverlichting!
 

Eenvoudige bediening


Het enige nadeel van een nieuw apparaat is het lezen van een ingewikkelde handleiding om te weten te komen hoe je nieuw apparaat werkt. Niet met deze koelkast, de bedieningsknoppen zijn zo duidelijk en eenvoudig, je zult onmiddellijk weten voor wat ze dienen en hoe je ze moet gebruiken!
 

Veilig opbergen van zware producten


Elk legplateau in deze koelkast is gemaakt van sterk veiligheidsglas. Deze koelkast heeft daarom het beste materiaal voor stabiliteit en robuustheid. Door de sterkte van het glas kunnen er zware producten op gezet worden, die veilig op elk niveau kunnen worden opgeborgen.
 

Omkeerbare deur voor flexibele plaatsing


Dankzij de omkeerbare deur kan je de deurrichting van rechts naar links verplaatsen. Hierdoor kan je deze koelkast overal naar wens in de keuken plaatsen.

Handig om te weten

  • Geluidsniveau van 39 dB
  • Deurscharnier rechts verwisselbaar
  • 1 eiervak voor 6 eieren
  • 1 groentelade
  • 5 veiligheidsglas legplateaus
  • Lengte aansluitsnoer is 2.4 meter
Zanussi ZRA40100WA - Kastmodel Koelkast heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen: