opc_loader
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

Edy EDHK7001 koeler

369,00 279,00
Kenmerken
Soort koelkast:
Vrijstaande koeler
Energielabel:
A+
Hoogte:
144cm
Breedte:
55cm
Beschrijving

Deze koeler van Edy is een fraai gebouwde koelkast voorzien van een handige indeling en een zuinig energie A+ label. De EDHK7001 heeft een totale inhoud van 250 liter, vier verstelbare plateaus en een groentelade.

De belangrijkste kenmerken op een rijtje:

  • Tafelmodel koelkast - 55 cm breed
  • 250 liter inhoud
  • Energielabel A+
  • Stil: 43 dB

KASTMODEL KOELER MET A+ LABEL

De fraai vormgegeven koelkasten van Edy zorgen met doordachte moderne technieken voor een vermindering van het stroomverbruik. Door een zeer goede isolatie is er minder stroom nodig om de inhoud op temperatuur te houden. De EDHK7001 is een zuinige koelkast en heeft daarom een energielabel A+ gekregen. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

HET KOELGEDEELTE

De Edy EDHK7001 heeft een koelruimte met een netto inhoud van 250 liter. Deze ruimte is te verdelen met vier verstelbare glazen legplateaus van veiligheidsglas, onderin bevind zich een brede groentelade en de deur biedt plek aan vier opbergvakken. Een mechanische temperatuur controlesysteem houdt het klimaat in deze koelkast optimaal en stabiel.Het geluidsniveau bij diepvrieskasten wordt uitgedrukt in decibel (db). De EDHK 7001 heeft een geluidsniveau van 43 dB. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de koelkast is. Met de omkeerbare draairichting van de deur heeft u alle flexibiliteit waar u het apparaat neerzet.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
369,00 279,00