opc_loader
Nieuwe Artikelen
Promotie
499,00 449,00
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

Beko RCHA300K20XP - Koel-vriescombinatie

Kenmerken
Soort koelkast:
Koel-vries combinatie
Energielabel:
A+
Hoogte:
181cm
Breedte:
54cm
NoFrost in het vriesgedeelte :
Ja, is NoFrost
499,00 449,00 U bespaart: 10%

Op zoek naar een energiezuinige koelkast met diepvriezer om je voedsel netjes op te bergen? Dan is de inox koelkast met diepvries RCHA300K20XP van Beko precies wat je zoekt!

Led Illumination®

Duidelijk overzicht van de inhoud

Soms is het lastig om alles in de koelkast te kunnen zien, vooral in de hoeken en achterin. Met Led Illumination® wordt de koelkast bovenin en bij elk rek met ledlampjes verlicht, zodat je de hele inhoud duidelijk kunt zien. Bovendien is ledverlichting energiezuiniger dan standaard verlichting.

Deurrichting aanpassen aan de keukenindeling

Aan welke kant de deur van de koelkast moet opengaan, is afhankelijk van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst, dus bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Uiterst duurzame glazen platen

Maak je dankzij het veiligheidsglas geen zorgen als je een enorm grote en zware pot in de koelkast wilt zetten. De platen van gehard veiligheidsglas kunnen een gewicht tot 25 kg dragen. Ze zijn beter bestand tegen krassen en scheuren dan onbehandeld glas, zodat je er probleemloos zware dingen op kunt zetten.

Beko RCHA300K20XP - Koel-vriescombinatie heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Beko RCHA300K20XP - Koel-vriescombinatie


Alternatieve artikelen: