opc_loader
Nieuwe Artikelen
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

Samsung 7KG Warmtepompdroger DV70M5020IW

689,00 549,00
Kenmerken
Soort droger:
Warmtepompdroger
Trommelinhoud:
7 kilo
Beschrijving

De Samsung DV70M5020IW warmtepompdroger heeft sensoren die de vochtigheid en temperatuur van uw was meten en automatisch de droogtijd aanpassen voor het beste resultaat, een lager stroomverbruik en minder slijtage van uw kleding. Met energieklasse A++ is deze droger zeer zuinig.

Voordelen van de SAMSUNG DV70M5020IW

  • De droogtijd wordt automatisch aangepast aan de vochtigheid van uw was
  • Het 2-in-1 filter is makkelijk schoon te maken.
  • Dankzij de indicator ziet u makkelijk wanneer het condenswaterreservoir geleegd moet worden
  • Problemen lost u makkelijk op met de bijbehorende smartphone-app

Zuinige droger die niet langer droogt dan nodig

De Samsung DV70M5020IW/EN is een warmtepompdroger met een vulcapaciteit van 7kg en energielabel A++. Verder beschikt de Samsung DV70M5020IW/EN over 14 programma’s. Het jaarlijks energieverbruik van deze droger is 211 kWh per jaar en het geluidsniveau is 65dB.

Optimal Dry: Intelligente sensoren zorgen voor energiezuinig drogen

OptimalDry is een intelligent droogsysteem met sensoren die de vochtigheid en temperatuur registreren en aangeven wanneer de warmtewisselaar gereinigd moet worden. Het past de droogtijd voortdurend aan voor het beste resultaat, maximale bescherming en een minimaal energieverbruik.

2-in-1 Filter: Eén filter, optimale filtereigenschappen en minimaal onderhoud

Het 2-in-1-filter heeft twee roosters, zodat de warmtewisselaar geen filter nodig heeft en u altijd perfect droge was hebt. De machine geeft aan wanneer het filter en de warmtewisselaar schoongemaakt moeten worden.

Diamond Drum trommel: Zacht voor uw was

De unieke vormgeving van de Diamond Drum-trommel gaat net zo voorzichtig om met uw waardevolle kleding als u zelf zou doen. Dat komt door de gladde randen in de vorm van diamanten en de kleinere watergaten die voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt.

Crystal Gloss deur: Elegant en stijlvol ontwerp

De transparante Crystal Gloss deur ziet er schitterend uit en heeft een rustgevende uitstraling. Met de bijpassend Samsung wasmachines heeft u een pr

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items