opc_loader
Nieuwe Artikelen
Promotie
499,00 449,00
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

Beko 7KG Warmtepompdroger DS7436RXO

Kenmerken
Soort droger:
Warmtepompdroger
Trommelinhoud:
7 kilo
689,00 599,00 U bespaart: 13%

Deze zeer zuinige warmtepompdroger uit de Selective line Beko heeft een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Zo beschikt deze droger over wel 16 programma's, heeft hij een vulcapaciteit van 7 kilo, startuitstel en een High resolution LCD display. Verder zit er kinderbeveiliging op deze wasdroger, heeft hij binnenverlichting en heeft de deur een openingshoek van 150 graden.

Warmtepompdrogers zijn de zuinigste drogers in hun klasse. De energielabels variëren van een A-30% tot A-60%. Deze wasdrogers zijn ook veel stiller dan standaard wasdrogers. Door de lage aansluitwaarde kunt u een wasmachine op de zelfde groep als de droger aansluiten en daarmee tegelijk aan zetten. Een groot bijkomend voordeel van de Beko DS7436RXO SELECTIVE is dat deze veel minder warme vochtige lucht produceert in de ruimte waar hij staat, dan bij een conventioneel model.

  • Warmtepompdroger
  • Selective Line model: 5 jaar garantie!
  • A+++ energielabel
  • 16 droogprogramma's
  • 7 kg laadgewicht

HIGHLIGHTS

Wasdroger met energielabel A+++ - Beko DS7436RX0

Zeer energiezuinig drogen

Producenten zoals Beko zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Beko DS7436RX0 met energie-efficiëntieklasse A+++ bespaart je gemiddeld 33% meer energie dan een apparaat met energie-efficiëntieklasse A. Het energielabel houdt onder andere rekening met de vulcapaciteit van de droger.

OptiSense technologie - Beko DS7436RX0

OptiSense® technologie

De OptiSense®-technologie in jouw Beko wasdroger optimaliseert de droogcyclus, dus je hoeft niet te gissen hoelang het duurt voor je kleren droog zijn. 3 slimme sensors laten je kiezen hoe droog je je kleren wilt hebben en stoppen de droger zodra dat niveau van droogheid is bereikt. Vochtig of droog, jouw wil is wet...

Vulgewicht 7 kg - Beko DS7436RX0

Vulgewicht: 7 kg

Beko wasdrogers zijn in allerlei soorten en maten. Deze Beko DS7436RX0 wasdroger is als het gaat u om capaciteit ideaal voor een groter gezin. Met een vulgewicht van 7 kg is deze wasdroger niet de grootste, maar zeker ook niet klein. Laten wij het de perfecte middenweg noemen. Dit maakt deze wasdroger is perfect inzetbaar voor het wasgoed van een huishouden van 4 personen.

EcoGentle-technologie - Beko DS7436RX0

EcoGentle™-technologie

De Beko EcoGentle™-technologie houdt in dat je kleding kunt drogen zonder de kleuren te laten vervagen of veel geld betaald voor het drogen. Met een A+++ 10% lagere energieclassificatie bespaar je 73% op het energieverbruik in vergelijking met C-klasse geventileerde of condensormachines*. Drogen op een lagere temperatuur (60 °C met de EcoGentle™ warmtepomp in plaats van 110 °C met een AV-condensor) is bovendien vriendelijker voor je kleding. Als je kleren konden spreken, weten we zeker dat ze je zouden bedanken.* Testresultaten WD-fabriek

Startuitstel - Beko DS7436RX0

De perfecte timing

Deze Beko wasdroger gaat pas aan uw wasgoed beginnen, wanneer het u het beste uitkomt. Dankzij de startuitstel functie op deze Beko DS7436RX0 kunt de was drogen op een voor u geschikt moment, zelfs als u zelf helemaal niet in de buurt bent. Bijvoorbeeld heel handig als u gebruik maakt van een voordelige nachtstroom. Energie besparen terwijl u slaapt.

AquaWave trommel - Beko DS7436RX0

AquaWave® trommel

Uw favoriete hemd in de Beko DS7436RX0 gooien, is altijd een harde keuze. Dankzij de AquaWave® technologie van Beko hoeft u zich echter geen zorgen meer te maken. Een set van schoepen en een speciaal ontworpen trommelpatroon creëren een zachte, golfachtige beweging van het wasgoed in de machine. Uw kledingstukken worden zo op een efficiënte en zachte manier gedroogd. Uw favoriete overhemd zal dus veel lang meegaan.

Beko 7KG Warmtepompdroger DS7436RXO heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Beko 7KG Warmtepompdroger DS7436RXO


Alternatieve artikelen: