opc_loader
Nieuwe Artikelen
Recensies
Geen reviews
Winkelwagen

LG NanoCell 109cm 43NANO756PR TV

  • Quad Core 4K processor
  • Active HDR
  • 50Hz
  • AI Sound
  • AI Accoustic tunig
  • AI Brigthness Control
649,00 499,00 U bespaart: 23%
Kenmerken
Aantal inch:
43 inch (109 cm)
Smart TV:
Ja

Het geheim van pure kleuren.

Het geheim achter pure kleuren ligt in onze NanoCell-technologie. Nanodeeltjes verwijderen onzuivere kleuren uit RGB-golflengten, zodat alleen zuivere, nauwkeurige kleuren op het scherm worden weergegeven.

Veelkleurige pixels stromen over een scherm dat door nanodeeltjesfilters gaat, waarna de deeltjes helderder en duidelijker worden.

100% kleurechtheid

Pure kleuren met
foutloze consistentie.

LG NanoCell TV geeft pure kleuren weer met een hoge consistentie vanuit brede kijkhoeken dankzij de Nano-technologie. Kleurconsistentie is een weergave van de consistentie van de weergave van de kleur en de helderheid. De LG NanoCell TV is gecertificeerd door Intertek en levert een hoge kleurconsistentie met 100% door CIE DE2000 over 18 kleurpatronen met een kijkhoek van ±30°. Met andere woorden, dit betekent dat LG NanoCell TV kleuren rijk en nauwkeurig weergeeft, zelfs wanneer bekeken vanuit brede hoeken.

Twee LG NanoCell TV's naast elkaar waarop een beeld te zien is van handen die veelkleurige kleurstofdeeltjes vasthouden vanuit twee verschillende kijkhoeken. Het beeld blijft consistent levendig en accuraat vanuit beide hoeken.

*Gecertificeerd door Intertek dat 100% kleurconsistentie gemeten naar CIE DE2000 met 18 kleuren Macbeth-patronen met kijkhoek ±30°.
*100% kleurconsistentie wordt niet ondersteund op het NANO85 50-inch model. Het wordt ondersteund op alle andere formaten van het NANO85-model, en alle formaten van de NANO90-, NANO95-, en NANO99-modellen. Alle modellen die 100% kleurconsistentie ondersteunen, zijn gecertificeerd door Intertek.

Intens contrast met Full Array Dimming

Pure kleuren met
diep zwart.

LG NanoCell TV maakt het beeld compleet met diepe zwarttinten die pure kleuren vakkundig aanvullen. Full Array Local Dimming-technologie biedt meerdere dimzones die zich direct achter het tv-scherm bevinden. Deze zones kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld om de zwartniveaus te verbeteren voor meer detail en extra diepte in donkere scènes. De preciezere regeling van de achtergrondverlichting helpt ook om backlight bleeding en halo-effecten te voorkomen, voor een groter contrast en een gedetailleerder beeld, waar je ook naar kijkt.

Een achteraanzicht van een vrouw en een jong kind die naar een vuurwerkshow kijken. Het beeld is in tweeën gedeeld: de linkerkant toont de achtergrond grijs en kleuren vervaagd zoals te zien op conventionele lcd-tv's, de rechterkant toont het zwart dieper en kleuren levendiger zoals te zien op LG NanoCell TV. Een splitscherm dat verschillende tv-dimtechnologieën toont. De linkerkant toont Edge Dimming, de rechterkant Full Array Dimming. Meer detail en scherpe definitie is te zien aan de rechterkant.

*Full Array Dimming wordt ondersteund op alle formaten van de NANO99, NANO95 NANO 90-modellen. Het is alleen beschikbaar op het 86-inch NANO85-model.
*Vergeleken met conventionele LG's UHD TV's zonder NanoCell-technologie.
*De beelden zijn gesimuleerd om het begrip te verbeteren.

Denk je dat je de perfecte tv hebt gevonden?

WAAR TE KOOP

Real 8K

Pure kleuren in volledige resolutie.

Pure kleuren zien er beter uit dan ooit in Real 8K. Dat komt omdat LG NanoCell TV ongeveer 33 miljoen dicht opeengepakte pixels biedt voor een scherm met hoge resolutie - hoe hoger de pixeldichtheid, hoe beter de resolutie. Het 8K-scherm combineert een hoge pixeldichtheid met een bijna perfect contrastmodulatieniveau en biedt pure kleuren voor een verbluffend, hoogwaardig beeld dat de CTA-definitie voor 8K-tv overtreft.

Het linkerbovengedeelte van een tv-scherm toont een felgekleurde kameleon tegen een bladerrijke achtergrond. Onder de afbeelding staan kleinere beelden van het oog van de kameleon die het verschil in detail tonen in Full HD en 8K-resolutie.

Tekst tegen een zwarte achtergrond toont verandering in helderheid bij verschillende contrastmodulatieniveaus.

Gecertificeerd 8K Ultra HD.

Volgens de CTA moet bij het definiëren van de resolutie een contrastmodulatie (CM) 50% of meer bedragen. Hoe hoger de CM-waarde, hoe duidelijker het beeld. Met een CM-waarde van 97,8% overtreft de LG NanoCell TV de internationale normen, waardoor pure kleuren nog helderder worden.

*CTA (Consumer Technology Association): Een standaard- en handelsorganisatie die meer dan 2.200 consumententechnologiebedrijven in de Verenigde Staten vertegenwoordigt.
*CTA certificering wordt gegeven aan een product dat voldoet aan de officiële industrie-eisen.
*Alleen beschikbaar op 8K-modellen.
*CM-waarden zijn gebaseerd op 65NANO99-modellen getest door LG intern onderzoek.
*De genoemde CM-waarde wordt in horizontale richting getest.

AI 8K-upscaling

Alles opgewaardeerd
in pure kleuren.

LG NanoCell TV tilt pure kleuren naar nieuwe hoogten, zodat je kunt genieten van alle beelden in adembenemende 8K-resolutie. De AI-processor maakt gebruik van deep-learning-algoritmen om te analyseren waarnaar je kijkt en om niet-native 8K-inhoud om te zetten in verbluffend meeslepende 8K. Het resultaat is een opgeschaald beeld met een merkbaar hogere definitie en meer details, zelfs op onze grootste schermen.

Zij-aan-zij beeld van rode stadsgebouwen. Het beeld rechts is scherper en helderder, en laat zien hoe het beeld zou worden verbeterd met AI 8K-upscaling.

*De beeldkwaliteit van opgeschaalde inhoud zal variëren afhankelijk van de bronresolutie.
*Alleen beschikbaar op 8K-modellen.
*De beelden zijn gesimuleerd om het begrip te verbeteren.

Ingebouwde videodecoder

Volledige ondersteuning voor
pure kleuren in 8K.

LG NanoCell TV heeft je 8K-verwachtingen gedekt. De ingebouwde videodecoder biedt ondersteuning voor diverse codec-types, waaronder AV1 en HEVC. Dit geeft je de vrijheid om te genieten van 8K-inhoud uit een reeks bronnen, waaronder lokale media, YouTube en andere streamingdiensten.

Van links naar rechts een afbeelding van een man op een rotsachtige berg; een donkere scène van een jongen die voor een tunnel staat die rood licht uitstraalt; en een vrouw die een zwaard vasthoudt tegen een witte achtergrond.

*Met AV1 kun je de nieuwste 8K-video's op YouTube bekijken. Ondersteuning voor HEVC biedt ondersteuning voor andere streamingdiensten en lokale media playback.
*Voor streaming is na aankoop mogelijk een software-update nodig. De beschikbaarheid van 8K-inhoud kan variëren en voor het afspelen in 8K is een internetverbinding met hoge bandbreedte vereist.

Denk je dat je de perfecte tv hebt gevonden?

WAAR TE KOOP

Een panorama van pure kleuren.

Alles wat de LG NanoCell TV zo geweldig maakt, wordt nog beter op het Ultra Large Screen. Dit enorme scherm met hoge resolutie maakt al je favoriete beelden nog meeslepender.

Een flatscreen-tv aan een grijze muur naast een raam van vloer tot plafond en een stoel. Links van de tv staat een lamp en op het scherm is een wandelaar te zien op een met sneeuw bedekte rots staat.

LG NanoCell 109cm 43NANO756PR TV heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LG NanoCell 109cm 43NANO756PR TV


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items